Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Månadsarkiv: oktober 2011

Vår kära Brumma har bytt arbetsplats och förare! Brummas nya polis heter Anna och nu blir det jobb i Göteborg för Brumma.

Så här berättar Anna:

Jag och Brumma är stationerade i Göteborg, samma typ av tjänst som hon och Martin hade fast vi utgår från Göteborg istället.

Sedan ett par månader tillbaka är vi mammalediga men ska börja jobba 1:a mars igen. Brumma tycker det är ganska onödigt å va ledig, men vi försöker träna så ofta vi kan…

Brumma har förutom en ”människovalp” fått två brorsor, en pensionerad schäferhanne som heter Nico och en liten Jack Russell-kille som heter Zack samt två kattkompisar. Hon har självklar tagit på sig rollen som ordningspolis och de hålls alla under nogrann uppsikt ;0)

 

Och den Asklundska flocken önskar dem båda lycka till i stan, kom gärna å hälsa på!

Försvarsmakens Brumma kastar sig ut efter en kong

Plötsligt var inte matte å husse sig själva längre. Nä de var långhåriga, hade kläder i bjärta färger och var allmänt uppsluppna – de hade blivit hippies!

Som tur var fick jag och Fox vara hos vår granne, så vi slapp vara med på det där kalaset.

Men tydligen hade våra människor det väldigt kul och kom inte hem förrän sena natta.

Här är några bilder på dem och deras hippievänner!

»crosslinked«