Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Månadsarkiv: januari 2012

Idag har vi tränat med Brasse, Kingis och Roffe (+ Lena å Christer mattes tillägg).

Ett sånt killkalas – fem lurviga i en enda stor hög!

Vi var i skogen och övade på att hitta dummys, och det var premiär för lille Roffe (10 månader). Han klarade det galant!

Jag förstår bara inte varför vi var ute så kort tid? Bara någon timme så där. Jag menar, jag var supervarm! Men däremot var matte så kall att hon liksom skakade.

När hon kom inomhus, fick husses jacka, blev insvept i en filt och fick lite mat, så slutade hon att darra så där. Vi hundar som inte hade haft en tråd på kroppen somnade dock som fem små stockar direkt.

Tack för idag flocken Garvik/Gustafsson!

 

Idag gick kosan mot Romelanda och Hedeforsens Kennel. Matte å husse skulle hälsa på Elisabeth och Reino.

Och så passade det så bra, att det fanns en bunt med valpar där också! Eller ja, valpar å valpar… De där små hårkorvarna är alltså bara 4 veckor gamla, och om du frågar mig så är de inget å ha.

Matte å husse pratade om de där lurviga sakerna hela vägen hem. Det enda jag och Fox fick se var några bilder. Jag menar, vad skall man ha de där håraporna till? De kunde ju knappt gå jö!

Nä tacka vet jag såna som jag och Fox. Så där små har vi aaaaldrig varit. Så det så!

»crosslinked«