Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

I går var vi och hälsade på hos Kingis å Brasse. Vi sprang efter dummys, över bäckar å snår. Efteråt fick jag en tuggis (som Brasse fick till slut) och mängder av vatten. Matte å husse är alltid lyriska efter Christer å Lenas fikor. Och så även denna gång. De fick tydligen den godaste lax- å räkröran de någonsin har ätit!

Idag åkte en del av vinterpälsen av. Tack för det matte! Kändes väldigt skönt, för idag var det VAAARMT! Och så ville jag vara lite extra fin, för vi skulle åka buss till husses jobb!

Sagt å gjort. Jag tyckte det var väldigt trevligt, sov den mesta tiden. Värre var det nog med matte, som var småsvettig, småstressad och lite hispig. Men vi kom fram som planerat. Där hade husse god lunch och ljuvligt, svalt vatten med sig. Tack! Efter lunchandet, så fick vi följa med husse till kontoret och hälsa på hans jobbarkompisar. Det var trevliga pojkar! Men inte så spännande kanske. Så jag somnade.
Sen var det buss tillbaka, då var matte lite lugnare, jag sov som vanligt. Ja, förrutom när trevliga medresenärer klappade på mig och ville ta med sig mig hem.

Å här kommer bilderna!