Dummy i skogen

Dagen började med att husse och matte var som tokiga! De pratade om något som hette ”spresso” hela morgonen. Det skulle tydligen öppna en ny affär som sålde såna där ”spressomaskiner”!
Jag tror att det är en affär som säljer Frolic, men för människor… Mina människor verkar i alla fall tycka det är lika gott med ”spresso” som jag tycker det är med Frolic!
Om jag inte såg helt fel, så verkar detta vara webbadressen till den är affären:
www.kaffemaskinen.se
Tidigt på förmiddagen åkte vi iväg i bilen mot havet. Det luktade i alla fall fisk, hamn och olja…
Sen var mina människor borta länge. Då passade jag på att ta min sköna morgonsömn!
När de väl kom tillbaka doftade de härligt! Ja, ungefär som det doftar i köket till frukost. Men de hade bara med sig en liten, liten påse. Så det blev nog ingen stor maskin. Inte än i alla fall. Vi får väl se när jag skall till den där parkeringen och sova igen…!

Efter detta bar det iväg i regn och rusk, ut till den härliga skogen som kallas Råhult i Jonsered. Och som av en händelse, så var Catch där med sin människa Roger! Vi tog en promenad på var sitt håll, och jag visade matte och husse alla goda dofter som finns bland granar och mossa.
Plötsligt stod matte med bara en fot på marken, och det andra djupt ner i leran! Men hon ville tydligen inte stanna kvar där, utan kom ganska raskt upp från sitt gyttjebad.
Sen var det dags att leta upp dummys som husse tappat i skogen!
Så här ser våra dummys ut!

Dummy
Det är såna här matte, husse och jag letar efter i skogen. När man hittar en sån, får man en Frolic! Väldigt bra grej faktiskt…

Catch är ju ungefär lika gammal som jag, fast han är svart och kommer från England. Undra om inte han är blåblodig också… Han är i alla fall kung på att finna dummys snabbt!
Våra människor lät oss hämta varannan dummy. Det var superkul; både att titta på och att leta själv. Och självklart fick jag mängder av Frolic!

Jag och husse i skogen

Så ljust och mysigt hade vi det i skogen. Men tydligen var det för mörkt för att få fast Catch på bild!

Hugo har fokus
När Catch och jag hade hittat alla dummys i skogen. Satte vi oss och fika.
Här hann matte ta en bild på mig när jag kollar om husse skulle tappa en liten bit av bullen.

Jocke fikar
Men det blev ingen bulle till mig. Jag fick något ännu godare – ett smarrigt märgben. Livet är gott!

3 reaktioner till “Dummy i skogen”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.