Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Vi är fortfarande i chock – Hugo är lugn och fin!
Känns riktigt kul att se skillnaden. Han verkar ju må så bra!
På eftermiddagen satt Hugo och jag först på vår lilla kulle och lyssnade på Liseberg och E6:an. Sen kom det folk, så vi gick in till innergården. Där var det lite lugnare. Han tog ”övningen” (jag satt och läste Illustrerad Vetenskap och drack kaffe) med ro, skällde inte, tuggade inte i sig så mycket gräs och verkade vara till freds med livet.

Hugo på innergården
Hugo på gräs

På kvällen tog vi en promenad ner till Focus och hämtade ett paket. Det sägs ju att labradorer bara älskaaar att bära! Och visst, Hugo gillar att bära runt de skor vi inte har ställt in i garderoben och annat som ligger löst i lägenheten. Men att bära paketet som vi hämtade på Focus var inte alls det han ville göra. Får prova med ett lite mindre paket nästa gång!
Vi promenerade på många svåra ställen. Här ser du Jocke och Hugo på bron över E6. Hugo var cool som den värsta stadshunden!

Hugo och Jocke på en bro över E6
Hugo och Jocke går oberört över motorvägen

fi@ och Hugo
fi@ och Hugo blir båda glada över att se Jocke