Galapremiär

Matte verkar vara helt kräjzy! För idag var hon och jag iväg på ännu ett äventyr – en galapremiär!
Idag öppnade nämligen en helt fantastisk, meningsfull och nyttig affär i mitt kvarter. En butik för mig! Affären heter ”Din Hund”, men jag skulle nog ännu hellre kalla den ”Min! Min! Min!”!
För här fanns ju allt gott man någonsin kan tänka sig! Och det bästa av allt – fick jag följa med in i självaste butiken!
Först var det lite läskigt. Det var ju liksom hur mycket godis som helst, överallt!
Men när jag hade blivit lite varm i pälsen, var det ju tokroligt! Och hon som verkade vara chefstant var urgullig mot mig och gav mig godis. Jag gillar såna som har godis…
Matte och jag tog en liten runda i lokalen, jag hann slicka på det mesta. Men jag fann en favorit – rostat oxben!
Matte förstod mina menande blickar, så hon tog raskt upp sånt där som prasslar och gav till chefstanten, och jag fick med mig benet hem!
Mitt ben
Jag och mitt ben

Men att jobba som hund hos Asklunds är inte bara gala och glamour. Det är hårt arbete också!
T ex att vara vakthund är ett tufft jobb. Här ser ni mig ”in action” som det heter på ammärrikanska!
Asklunds vakthund
Hugo – En äkta vaktlabrador!

1 reaktion till “Galapremiär”

 1. Hugo. Du måste, precis som hundarna gjorde i de 101 Dalmatinerna, SPRIDA budskapet om Butiken med stora B i närområdet. Du kan inte bara ligga innanför dörren och vakta, sök dig till ett öppet fönster och SKRIK ut budskapet. Eller har Du tänkt behålla hemligheten om affären och alla rostade oxben för Dig själv???…
  Tessi.

  SVAR:
  Voff Tessi!
  Nej, inte vill jag hålla en sån godbit för mig själv!
  Mumsstället låg åttiotre hugosteg väster om där Zigge kissade efter frukost och där TinTin hade kissat över. Tag sedan österut tills du kommer förbi Hildas lilla pöl. Där, trettioelva tassar nord om Dinos markering, så ligger just ”Din Hund”!
  Jag har bara lite svårt med skyltar och så… Men jag tror jag skymtade ”Påskbergsgatan 2” på någon stolpe som jag kissade lite på. Hoppas det kan vara några tips som hjälper dig och din matte till benen!

  Vov!
  Hugo

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.