Kennelläger hos Country Sports

Tjena!

Jag och Fox är ju inte födda på samma gång, men av samma mamma, på samma ställe, alltså på Country Sports Kennel i Skurup, Skåne. Och denna helg var det alltså kennelläger då vi träffade våra kullsyskon, bröder och systrar, andra hussar och mattar, vår kennelmamma Tina och två till tränare. Men denna gång var det på ett lite annat ställe. En stor, stor gård, med en hel anläggning bara för oss hundar! Stället heter Annelunds Gård och hit vill jag igen! Allt var ordnat för att vi hundar skulle må bra – egna baddammar, egna gräsmattor, egna staket att hoppa över. Och bäst av allt – egen toalett!

Hit kom vi tidigt på lördagsmorgonen. Där träffade vi en husse som hette Leonard. Han visade oss hundar runt på anläggningen, han pekade vart våra människor skulle gå och var det fanns dummys å kaniner bland buskar å snår. Spännande! Vackert! Varmt!

På kvällen åkte vi till ett vandrarhem. Fattar ju inte riktigt vad man menar med vandrarhem… alla var ju där för att stanna och sova…! Jaja, vi fick ett stort rum, som hette HUNDRUM. Perfekt! Som tur var fick även våra människor sova i detta rum, annars skulle de ha fått sova i BILEN!

Nästa dag åkte vi tillbaka till Annelunds Gård. Men nu var det inte Leonard som höll i guidningen av våra människor. Denna dag var det nämligen en matte som pekade, höll i dummys och pratade. Hon hette Janne Vendelbo. Men vad hon sa var lite problematiskt… ”Riao rörrr rairriaa” och sånt sa hon… tror det kallas danska! Matte hade nog lite svårt att förstå, men jag hjälpte matte och hämtade dummysarna ändå.

Matte å husse är helt slut efter denna helg. Kanske var det värmen, kanske var det alla dummys, kanske var det bara allt sammantaget. Men glada är de i alla fall! Och jag och Fox också. Hoppas det blir kennelläger snart igen! Tack för dessa dagar Tina! 🙂

Här kommer mängder av bilder från dagarna två!

»crosslinked«

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)

2 reaktioner till “Kennelläger hos Country Sports”

  1. Men vilka killar. Fox funkar bättre även om koppel e bra att ha till hands 😉 Å Nero……vilken apportör. vad månne det bli, du får gå på jakt snart matte Fia. Fast Fox e snyggast låter Selma hälsa 🙂

  2. Hm, har ni varit i Falkenberg och ätit glass och vi fick inte vara med 😉 Glass som är så gott!! Ni verkar ha haft en jättekul helg. Labbar är bra på att jobba!

    SVAR: Faktum är att vi pratade och tänkte mycket om er, både släta och håriga, när vi var vi Skrea Strand! Vi mindes hur fin promenad vi hade där, för mängder av år sedan, då Hugo och Habibi och resten av gänget var med!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.