Kingis å tårtkalas

Middagslur
Efter en god middag tar jag mig gärna en middagslur, och gärna då på min matmatta, bredvid matskålen.

Middagslur med matte
Och ligger jag inte själv och slumrar, så ligger gärna matte bredvid och gör likadant. Här har vi däckat vid kylskåpet.

Makrillar i hög
Det blev makrill för mina människor denna fredagskväll

Middagsgäster
Våra trevliga grannar Ulrika och Martin kom på fredagsmiddag! Här ser ni oss när vi hör Martin läsa högt ur en bok matte å husse fick av MorrMorr å MorrFarr. Den handlar om arga lappar som människor har skrivit till varandra. Enligt mina människor var denna bok något av det roligaste. Jag sov istället.

 Kolla! Jag har kaninöron!
På något konstigt vis har jag fått kaninöron. Jag kanske skall hålla nere på morötterna ett tag!

Knorr!
Just på denna bild är vi precis utanför den ljuvliga affären Huveröds! Där finns allt gott man någonsin kan få tag i! Jag har just fått min första grisknorr! Tror nog att det var det godaste lördagsgodis jag har ätit hittills…

Efter denna ljuvliga knorr åkte vi till Spelemansgården, där min kompis Kingis bor med sin lurvige kompis Brasse och deras människor Christer och Lena.

Här är ett gäng med bilder på hur den dagen såg ut!

På söndagen blev det en lugn start (tur det för jag var helt utslagen från gårdagens bad och bus!).

Valpen Sofia i mitten
Men efter välbehövlig vila så åkte vi på kalas till Jessica. Hennes människovalp (jag tycker hon ser rätt så stor ut för att vara valp…) Sofia som firade något som de kallade ”konnifirimeeräng”.

Tårtor! ...å annat mums!
Det betyder att man får äta tårta å annat gott!

Goda pinnar!
Det doftade väldigt tydligt av labrador hos Jessica… Men jag hittade ingen hund att leka! Men jag hittade härliga pinnar i trädgården! (det är alltså Tessie (vår förra hund Hugos halvsyster) som bor här. Men just idag var hon iväg på ett annat kalas, mattes tillägg).

Tandlossning!
Som avslutning på denna helg förevigades mina tänder. Eller rättare sagt, avsaknaden av mina tänder! Men matte säger att jag inte skall oroa mig. Det kommer flera! Puh.

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)

1 reaktion till “Kingis å tårtkalas”

  1. Det var kul att träffas Foxen. Nu skall jag bara vila upp ett tag efter ditt besök. Så snart är jag ”fit for fight” igen.
    Hälsningar och ta´ det lugnt med din matte & husse.
    Vooooov/Kingis

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.