Lilla Elektrikern

Vi köpte superfantastiska halsband till båda hundarna. Det är lysdioder, kan blinka i olika hastighet, även fast sken plus att man kan sätta dem i ett läge där de lyser om det är mörkt, men är det ljust slutar de lysa. Perfekt när hundarna ser ut som två oformliga grejor som springer omkring därute på fälten. När de blinkar olika, ser man vilken blobb som är vilken! Och så laddar man halsbanden via vägguttaget. Men det är först efter 15 timmars brinntid.

Köpte dem på Smarta Saker. Kan varmt rekommendera detta till alla hundar! Låter som värsta reklamtexten, men det är härligt när man hittar bra saker!

Inte nog med att de har dioder, de har även reflexband i olika nyanser, de är vattentåliga (vilket de flesta såna här halsband INTE är) och så är de snygga även när det är ljust ute. Tja perfekta! Trodde jag…

En dag när jag kom hem efter lite egenluftning (promenad UTAN oss hundar! Neros tillägg) så såg jag ett av halsbanden på sängen.

-Varför har jag lagt Fox halsband där…, tänkte jag.

Men si, det var en liten svart hund som hade varit framme och lekt Lilla Elektrikern!

Nu har vi bara ett halsband. Men jag undrar om inte Nero har varit ute på nätet och shoppat lite. Vi får se vad som landar i brevlådan!

//Matte Fia

 

Den Lilla Elektrikerns verk
Den Lilla Elektrikerns verk

»crosslinked«

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)