Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Idag har jag, matte å husse varit på stan! Först hälsade vi på hos Kenneth på Systembolaget i Nordstan. Hoppas han vill följa med mig någon dag! Efter det gick vi vidare på gator å torg, mitt bland alla dessa människor. Och hundar!
Så kom vi till Naturkompaniet där husse skulle titta på en jacka. Då frågade matte dem i affären om jag oxå fick komma med in. Och det gick jag! En så bra affär! Det visade sig att han som sålde jackorna hade en liten goldentjej där hemma! Det behövde han ju egentligen inte berättat för mig – det hade jag klart för mig efter en sekund. Med nosen! Jag blev fotograferad, för att visa för goldentjejen 😉
Tänk om hon tassar förbi mina hemtrakter nån gång… Då känner hon igen mig från bilden!
Efter Naturkompaniet gick vi vidare, mötte ännu mer människor, ännu fler hundar. Jag hade mycket att hålla koll på!
Till slut kom vi tillbaka till bilen. Sen minns jag inte mycket mer… Somnade, sov, gick in till lägenheten, sov, åt, sov, sov. Och nu ska jag gå å lägga mig. Det tar på krafterna att shoppa!