På stan

Idag har jag, matte å husse varit på stan! Först hälsade vi på hos Kenneth på Systembolaget i Nordstan. Hoppas han vill följa med mig någon dag! Efter det gick vi vidare på gator å torg, mitt bland alla dessa människor. Och hundar!
Så kom vi till Naturkompaniet där husse skulle titta på en jacka. Då frågade matte dem i affären om jag oxå fick komma med in. Och det gick jag! En så bra affär! Det visade sig att han som sålde jackorna hade en liten goldentjej där hemma! Det behövde han ju egentligen inte berättat för mig – det hade jag klart för mig efter en sekund. Med nosen! Jag blev fotograferad, för att visa för goldentjejen 😉
Tänk om hon tassar förbi mina hemtrakter nån gång… Då känner hon igen mig från bilden!
Efter Naturkompaniet gick vi vidare, mötte ännu mer människor, ännu fler hundar. Jag hade mycket att hålla koll på!
Till slut kom vi tillbaka till bilen. Sen minns jag inte mycket mer… Somnade, sov, gick in till lägenheten, sov, åt, sov, sov. Och nu ska jag gå å lägga mig. Det tar på krafterna att shoppa!

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)

1 reaktion till “På stan”

 1. Hej Fox tänk att man kan bli så trött av att shoppa.
  Är det dags för nya valpar i morgon?
  kram voff från farrrmorrr

  SVAR:
  Ja, det är jättejobbigt! Men imorgon hoppas jag på att få åka till Landet. Det brukar vara nästan lika tröttande som shopping!

  Inga valpar från Skåne än. Men min mamma Mary sa till mig när vi sågs, att de inte kommer förrän söndag. Jag litar på henne.

  Voff!

  Fox

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.