Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Jag hittade ju ett älgaben häromdagen. Just då hade matte inte nerver till att ta foto (jamen det var dessutom kolsvart ute! mattes tillägg…), men däremot blev det bilder dagen efter. Och då fick både jag och Fox hämta älgabenet flera gånger! En sån kul leksak!

Husse Jocke fyllde år i tisdags! Voff å hurra! Matte och husse gick in i en hiss som åkte ända upp i himlen (vi fick inte vara med, men vi såg en hisnande video från själva färden). Där blev det tydligen varsin räkmacka. Inte nog med det! De hade med sig två semlor hem också! Men ingen av dem orkade äta upp. Så jag och Fox fick säsongens första semla!

Tidigt på lördagsmorgonen åkte vi till en enorm äng. Där fanns det dummys och tennisbollar lite här och var. Och vi hårapor (Nero och Fox, mattes tillägg) hittade dem alla. En sån förmiddag!

På kvällen fick vi besök av familjen Påhlman. Bara så trevligt! Jag har nu bestämt att både Hugo och Viktor skall flytta hemifrån – till oss! Då skulle vi kunna leka jage hela dagarna!

Till söndagen blev det tårtkalas för husse Jocke. Så många trevliga människor. Och så mycket gott!

Ja, här kommer bilderna.

»crosslinked«