Regn

En dag med idel nyheter.

I regnet och rusket tog vi oss till Joakims kontor på Lindholmen. Det var första gången Hugo var med och hälsade på där. Men, han var inte ensam hund! Där fanns också Max, en liten boston terrier på 13 veckor.
Efter någon kvart på kontoret tyckte dock Hugo att det räckte, så vi gick en sväng runt Lindholmspiren. Inte nog med att det var första gången Hugo var på kontor, det var även hans första regn- och ruskstorm! När vi väl kom till bilen, var han riktigt tacksam för att hoppa in i bagaget!
Efter kontorsbesöket åkte vi till IKEA Bäckebol för lunch. Vi människor hann även med en runda både på över- och undervåningen. Som tur var hittade vi inget att köpa denna gång. Det var nämligen lååånga köer, som vi nu på detta vis slapp undan.
Precis när vi hunnit öppna ytterdörren här hemma, kom grannen Robbie (en svart, fin labrador) springande! Han tog en snabb lov inne i vår lägenhet, för att sedan hälsa på oss andra. Sen hälsade vi även på hans husse Calle och matte Sophie.
– Varför inte lite kaffe och kanelbullar? frågade jag.
Sagt och gjort. Så nu har vi haft bullkalas! Dock utan Robbie, som fick stanna hemma hos sig.
Snart väntar vi hit Karin, Ida och Olof. Det blir spännande och se hur det går… Senast de hälsade på ville Hugo och Olof ha samma leksaker!
Så nu håller vi tummarna!

1 reaktion till “Regn”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.