Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Nu har vårterminen börjat! Vet inte riktigt vilken klass… Labradorklassen får vi nog kalla oss!

De flesta i min klass är från samma kull som jag, men det var med två killar från en annan skola också. En var svart å jättestor. Han heter Rex. Och så var den en blond cool kille som hette Kick.

Denna första skoldag fick vi gå bredvid husse (ja, alltså alla hundar gick bredvid sin husse eller matte. Jag fick alltså gå med Jocke). Vi fick sitta och titta på när de andra gjorde kul grejor (en av de värsta övningarna idag tycker jag!). Men vi fick också springa låååångt. Lååååånga linjetag tyckte jag matte säga att det heter.

Hela dagen var superspännande! Och kall! Så efter 2,5 timme verkade alla nöjda och ville gå in och äta fika. Men si, så blev det inte. Min mamma (jo, det är sant!) min mamma Mary och hennes kumpan Abbey hade ätit upp hela 20 semlor. Och allt detta medan vi andra jobbat och hämtat dummys i kylan.

Men det var inte så farligt. Matte å husse åt ost i bilen. Och jag fick ett ljuvligt märgben.

Här är förresten några bilder från första skoldagen i Skurup hos Tina och mitt gamla barndomshem!