Små äventyr

När Hugo och jag sov som bäst, hördes ett rassel vid ytterdörren. Som ett skott rusade Hugo upp, samtidigt som han skällde besinningslöst. Det var Jocke som kom hem!
Nu skulle man ju kunna tro att klockan var missinassen, men hon var 10 och det var dags för frukost. Jocke-Galningen hade varit på sin yogaträning medan Hugo och jag hade tränat på att sova fint, hela morgonen.

Vid 12 gav vi oss ut i världen för dagens äventyr. Först åkte vi till min bror Jonas och hans Karin och barnen Ida och Olof.

Olof och Ida
Olof och Ida poserar vant
Olof äter blodpudding Ida äter blodpudding
Olof och Ida äter blodpudding

Vi drack kaffe och fnissade. Och så fick jag då äntligen min julklapp från Karins bror Ola!
Du som har varit hemma hos oss, vet att dödskallar och uppstoppade djur är favoritgrejor. Jag blev otroligt glad för denna present!

En torkad krokodil
En torkad krokdil!

När vi ändå var i partilleområdet åkte vi till Rusta. Och vad många nödvändiga saker vi hittade! Hårfönborste, kroppsfettsmätare, sax och sköljmedel! Härlig shopping!
Klockan 17 åkte Jocke och hämtade mina föräldrar. Nu var det dags för middag! Det blev Pappa Spagetti! Det är alltså efter Pappa Ralfs recept. Det är en utsökt tomatsås. I original är det även köttfärs till såsen, men eftersom jag inte äter kött gör Jocke det på Quornfärs istället. Och så hann Jocke självklart baka ett perfekt matbröd till middagen.
Det blev mycket gott!

Mamma Nunne och pappa Ralf
Mamma Nunne och Pappa Ralf

Men nu får det vara slut på äventyr för idag. Nu är det dags för sömn!

Dags att sova lite