Sommar sommar sommaaaaar

Sommaren har varit och är helt fantastisk!
Den har varit så bra att jag inte har hunnit att tassa runt på tangentbordet!
Som tur är regnar det idag, och matte sitter inne och äter kakor. Så nu har jag chansen!
Husse hade sememester (eller vad det nu kallas) när det var som finast ute. Då åkte vi till Red Hawks kennel och hälsade på!
De 16 hundarna (12 saluki och 4 chinerci) som bodde där hade två stora människor, fyra små och två katter att hålla reda på. Så jag fick ställa upp och hålla ordning på tvåbeningarna. Jag och Skorpan hade väldigt kul ihop och sprang ikapp. Det var den enda av salukisarna som jag nästan hann ikapp. Hon gav mig nämligen lite försprång, genom att bara använda tre ben! Annars hade jag inte haft en chans…
Efter det åkte vi vidare och hälsade på min halvsyster Tessie. Hon hade ett ljuvligt torp i Värmland, alldeles invid en sjö. Hon hade tagit med sig sina människor; Jessica, Richard, Sofia och Klara så de också fick lite natur kring kroppen.
Vi har varit i Borås också och tittat på otroligt snabba hundar som sprang runt, runt på en bana. Jag fick också prova att springa där! Men jag tyckte det var rätt löjligt att springa efter en plastpåse. Det hade inte ens legat en korvbit i! Så varför anstränga sig?

Resten av sommaren har vi varit här ute på Landet. Här har jag hjälpt till i trädgården, jagat rådjur och vildsvin och en och annan mås.

Men som sagt, jag bor fortfarande här ute i vildmarken, så bilder blir det först när matte och husse tar sig in till den stora staden och det breda bandet!

Voff!

4 reaktioner till “Sommar sommar sommaaaaar”

 1. Hej Hugo!
  Kul att du haft en bra sommar! Jag längtar tills du flyttar in till stan igen så vi kan ses. matte hälsar oxå…
  Djiin

 2. Hallojsan Hugo
  Jag måste ju få säga att jag hade gillat att springa ikapp med dig, du verkar vara av min kaliber……hmf….de här hemma är lite seeengångare, jo då jag får allt igång dem ibland men se de är inte av min kaliber. De tvåbenta ska vi bara inte prata om….ha ha ha….de hänger absolut inte med när jag drar igång med ett jädrans Oci-race !! Jag smakar det mesta men kan säga att sillspad är inget vidare, men äpplejuice är rätt gott, cashew-nötter är grejer det, men det får jag inte äta
  :(…snacka om restriktioner av de tvåbenta…har du sådant oxå. Jag gillar Sputte, fasen där är en stor kille kanske lite lika stor som du….nä du är större. Vi får väl se, kanske vi möts en dag Hugo :))
  då får vi ta ett race !
  Mjaoooo från Vilda Kahlúa och hennes gäng

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.