Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Sommaren har varit och är helt fantastisk!
Den har varit så bra att jag inte har hunnit att tassa runt på tangentbordet!
Som tur är regnar det idag, och matte sitter inne och äter kakor. Så nu har jag chansen!
Husse hade sememester (eller vad det nu kallas) när det var som finast ute. Då åkte vi till Red Hawks kennel och hälsade på!
De 16 hundarna (12 saluki och 4 chinerci) som bodde där hade två stora människor, fyra små och två katter att hålla reda på. Så jag fick ställa upp och hålla ordning på tvåbeningarna. Jag och Skorpan hade väldigt kul ihop och sprang ikapp. Det var den enda av salukisarna som jag nästan hann ikapp. Hon gav mig nämligen lite försprång, genom att bara använda tre ben! Annars hade jag inte haft en chans…
Efter det åkte vi vidare och hälsade på min halvsyster Tessie. Hon hade ett ljuvligt torp i Värmland, alldeles invid en sjö. Hon hade tagit med sig sina människor; Jessica, Richard, Sofia och Klara så de också fick lite natur kring kroppen.
Vi har varit i Borås också och tittat på otroligt snabba hundar som sprang runt, runt på en bana. Jag fick också prova att springa där! Men jag tyckte det var rätt löjligt att springa efter en plastpåse. Det hade inte ens legat en korvbit i! Så varför anstränga sig?

Resten av sommaren har vi varit här ute på Landet. Här har jag hjälpt till i trädgården, jagat rådjur och vildsvin och en och annan mås.

Men som sagt, jag bor fortfarande här ute i vildmarken, så bilder blir det först när matte och husse tar sig in till den stora staden och det breda bandet!

Voff!