Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Det var länge sedan. Ja, det var innan all snö kom. Så november någonting, var senaste gången… och nu var det alltså dags igen att träffa kullsyskonen på en träning i Skåne.

Det kanske inte ser så spännande ut – brunt gräs, grå himmel, svarta hundar, grön toppluva. Men å, jag nästan darrade i hela kroppen! Vi skulle ju gå brevid! Vi skulle sitta still! Och det allra, allra, allra roligaste – vi skulle få hämta dummys! Inte nog med dummys – vi fick hämta en riktig fasan! Vet inte vem som blev mest förvånad – jag eller matte. Men glada blev vi båda två för denna fågel!

Efter min träning med mina kullsyskon, så var det dags för Fox och en kille som heter Loke + min (och Fox) mamma Mary att få sträcka på benen. Jag fick sitta i bilen. Måste erkänna, det var väldigt skönt att få vila efter en så spännande förmiddag!

Här kommer några bilder från dagen.

»crosslinked«