Ut i skogen

I lördags hade vi en heldag med Anneli. Vi började i Härkeshult. Där fick Nero prova att gå spår för första gången. Och det gjorde han med bravur! Även Fox fick prova att gå ett spår. Det var första gången för honom med, men det visste ju inte Anneli som hade lagt spåret för honom. Men det gick strålande ändå! Vivi var också med sina hundar Buzz, Smulan och Nellii. Det är schäfern du ser på bilden. Hon är minst lika cool som sin pappa Djiin.

Jocke hade gjort en fantastisk laxpaj och Anneli hade med mozarellasallad och till efterrätt den mest goda chokladtårta man någonsin kan tänka sig! Visst brukar vi ha lite gott med oss ut i skogen, men idag var det lite extra, då Anneli fyller år på måndag.

Efter träningen åkte vi till Hindås och konstnären Lena Lavéns utställning. Tjusiga tavlor!

Och efter allt detta åkte vi hem till Anneli där Ulf väntade med nyfångad hummer. Trodde Anneli! Istället väntade värsta middagen med minst 25 personer! Undra om Anneli någonsin kommer att lite på oss igen… Men det blev en fantastisk överraskning och väldigt trevligt.

Och kolla! Nero har tappat en kindtand!

»crosslinked«

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)