Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Idag har vi haft en vacker vinterdag! Jag och Hugo gick en lång promenad i skogen. Det blev ingen björnjakt och inte en enda människa att skälla på. Men det fanns nya grejor…
Vi strosade helt fredligt på de fallna, frostiga löven, när Hugo plötsligt stelnade till. Han hade fått korn på ett gäng duvor, som hade möte på marken. Som tur var hann jag uppfatta vad som var på gång.
– Huoöggoo! (det låter så när jag ropar på honom med min strängaste röst). Duvorna lyfte av detta urljud och efter en stund vände sig Hugo om mot mig och tittade frågande:
– Skall vi inte ta dem matte!?!

En lystrande Hugo
Hugo lystrar även till Huoöggoo

Efter denna ”duvning” gick vi hem och la oss på renfällen!

Hugo på ren
Hugo ligger på ren

Ibland tittar jag tillbaka på bilder som vi tog på Hugo när han var yngre. Det är då man förstår att han har blivit större och äldre. Här har vi två liknande bilder. Den första är från den 25 oktober 2004. Den andra tog jag idag, alltså den 24 januari 2005. Så kan det gå på tre månader!

Hugo i höstas
Detta är en bild från i höstas som min pappa Ralf har tagit
Hugo några månader senare
Och denna bild på Hugo tog jag idag