10-årsjubileum på Jaktretrieverklubben

Så där ja, nu är det rätt hund i knät!

Helgen 1-3 juli var vi nere i Skåne för att fira i dagarna tre att Jaktretrieverklubben fyller 10 år i år! Ett sånt kalas det blev.

På fredagsförmiddagen var det träning för unghundar och lite äldre hundar. Men vi tyckte att det var träning nog att åka bil, bo med andra människor och hundar, titta på,  vara med. Så vi kom ner på eftermiddagen till ett härligt ställe. Där var det snart dags för middag och vi hade en egen grillmästare som eldade på medan gästerna satte sig.

Somnade sent in på natten. Eller ja, somnade och somnade… Det var lite stökigt att sova när det fanns så mycket spännande att titta på, lukta på, lyssna på… Men snart var det morgon och frukost.

Tävlingar och lekar hela dagen. Jag (Nero alltså) gjorde en mycket snabb insats på en av tävlingarna. Jag skulle springa så snabbt som möjligt och hämta en dummy, som låg toklångt bort. Och det gjorde jag med bravur, sa mina lagkompisar!

Vi, jag och Fox alltså, tyckte det räckte för dagen, så vi somnade i bilen. Kvällen kom och då var det kalas på riktigt. Trerättersmiddag, tal, skratt å fniss.

Nästa dag var det dags för prov för några. För mig och Fox dröjer det lite till. Kanske, någon gång, men inte än.

Här kommer lite bilder från helgen.

 

»crosslinked«

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)