Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

I onsdags åkte vi bil in till stan. Allt var väldigt kul. Glad i hågen hoppade vi alla ur bilen, och så gick vi in genom en dörr. Det var då jag insåg var vi var – HOS VETERINÄREN! Jag tvärvände i dörren. Men förgäves. Jag var fast. Men för en gång skull var det inte jag som skulle göra något läskigt hos farbror Veterinär, utan denna gång var det Wilmas tur! Wilma har inte klagat på något, det är mer matte å husse som tyckte örat vara lite ”fult” som de kallar det. Veterinären tittade och klämde, så nu får Wilma lite salva varje dag. Men inte jag!  Tjohooo!

På kvällen tog vi oss ett dopp i Torslanda Lagun. Jag och Wilma gjorde vårt bästa för att få Jocke lika blöt som vi.

Nästa dag åkte vi in till Slottskogen. Där somnade vi! Skönt.
Senare på kvällen åkte vi och hälsade på mina gamla vänner Brasse och Kingis! Det var ju evigheter sen vi sågs! Människorna åt gott och bubbelbabblade till sena natten. Jag och Wilma somnade i en hög.

Idag söndag var också en riktigt spännande dag. Vi åkte till Kungälv/Rommelanda där det var Schäfer SM! Min kompis Djiin och hans Anneli tävlade och tog silver! Hurra! Sen tittade vi lite på hur de andra hundarna tävlar i något som kallas Skydd. Det var coolt! Sån skall jag bli när jag blir stor!