Några dagar i värmen

I onsdags åkte vi bil in till stan. Allt var väldigt kul. Glad i hågen hoppade vi alla ur bilen, och så gick vi in genom en dörr. Det var då jag insåg var vi var – HOS VETERINÄREN! Jag tvärvände i dörren. Men förgäves. Jag var fast. Men för en gång skull var det inte jag som skulle göra något läskigt hos farbror Veterinär, utan denna gång var det Wilmas tur! Wilma har inte klagat på något, det är mer matte å husse som tyckte örat vara lite ”fult” som de kallar det. Veterinären tittade och klämde, så nu får Wilma lite salva varje dag. Men inte jag!  Tjohooo!

På kvällen tog vi oss ett dopp i Torslanda Lagun. Jag och Wilma gjorde vårt bästa för att få Jocke lika blöt som vi.

Nästa dag åkte vi in till Slottskogen. Där somnade vi! Skönt.
Senare på kvällen åkte vi och hälsade på mina gamla vänner Brasse och Kingis! Det var ju evigheter sen vi sågs! Människorna åt gott och bubbelbabblade till sena natten. Jag och Wilma somnade i en hög.

Idag söndag var också en riktigt spännande dag. Vi åkte till Kungälv/Rommelanda där det var Schäfer SM! Min kompis Djiin och hans Anneli tävlade och tog silver! Hurra! Sen tittade vi lite på hur de andra hundarna tävlar i något som kallas Skydd. Det var coolt! Sån skall jag bli när jag blir stor!

 

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)

2 reaktioner till “Några dagar i värmen”

 1. Hej Fox och Wilma!
  så bra ni har det! Hälsa till Djiin och hans matte och gratulera.
  kram kram kerstin

  SVAR:
  Vov! Ja, det skall vi göra! Hoppas ni också får bada i havet i värmen!
  Voff!
  Fox & Wilma

 2. Hej älskade Wilma, vad tråkigt att du fått problem med örat. Hoppas det snart blir bra. Resten av dig ser i alla fall ut att ha det bra och roligt. Jag saknar dig, och din stabilitet på våra långpromenader, dina hundkompisar vi brukade möta, samt deras trevliga mattar och hussar. Har ju inte kunnat gå någon långpromenad sedan du åkte till Torslanda och det är 5 veckor sedan! Snart blir det ryggröntgen, och kanske ett svar.
  Kram till dig och dina tre familjemedlemmar!

  SVAR:
  Åh, det där med örat är ju bara en liten fjutt i havet. Människorna är så pjoskiga!
  Men jag kanske skall vara glad för det, vad vet jag. 🙂
  Att du skall gå runt och ha så där ont i ryggen är tråkigt tycker jag! Kanske min farbror Veterinär göra dig frisk?
  Håller alla tassar som går för att du snart blir bra igen!
  Woff från Wilma

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.