Dag 1 – fredagen

Matte å husse gick upp kl. 03.30. Jag fattade ingenting förrän vi var i Falkenberg ungefär. Vi var alltså på väg till Skåne!

Först åkte vi ända ner till Skurup, där jag hoppade av och umgicks med min gammelmatte Tina och resten av doggarna på kenneln.

Min nya kompis heter Snus. Han är svart, dansk och är 6 månader. Han är stor. Till och med större än vad jag är! Och en till som är stor är min mamma Mary! I Skurup brukar hon kallas för Mary Mus för att hon är så liten och söt. Men nu har hon fått ett annat namn – Mary Hus!

Om allt går som det ska, så får hon valpar (och jag halvsyskon!) nu på söndag. Gammelmatte Tina lovar att berätta närdet händer något.

Jag stannade alltså hos Tina på Country Sports Kennel. Men matte å husse åkte vidare på kurs! De skulle lyssna på en dansk man som heter Henrik Vilendal, både på fredag och lördag!

Eftersom det är så ohyggligt många bilder från denna helg, så tar jag först fredagens bilder. Återkommer snart, med fler bilder från de andra dagarna.

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)