Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Jag har ju lite ny på detta med år och så, är ju bara 7½ månad än så länge. Men jag lär väl mig.

Jag tycker ju gammal ost är gott. Men detta nya året verkar vara mycket smakligt, då varenda en ropar just det ”ååå gott nytt ååår!!”.

Igår var vi först och lyssnade (vi satt i bak i bilen, matte å husse tittade på) GöteborgsPostens fyrverkeri vid 17-tiden. Mina människor var alldeles upprymda efteråt. Så det var nog väldigt vackert.

Väl hemma igen, fick vi godsaker hela kvällen! Jag kommer egentligen inte ihåg så mycket, minns det mest som ett långt underbart bad bland märgben! Men oj så törstig jag blev! Matte räknade ut att jag och Fox drack 3 liter vatten under kvällen! Och detta skulle ju ut också… Husse gick med oss ut. Ungefär en gång i timmen. Men plötsligt blev det lite fel, jag blev liksom superkissenödig MELLAN alla utgångar! Hallmattan ligger nu i soporna… Så kan det gå… Ut med det gamla! In med det nya! 🙂

Så vad jag förstår, så skall man nu ropa Goood Fortsättning!

Så då gör jag och Fox det unisont

GOOOOOD fooooortsättniiiiiing!

»crosslinked«