Det Goda Nya!

Jag har ju lite ny på detta med år och så, är ju bara 7½ månad än så länge. Men jag lär väl mig.

Jag tycker ju gammal ost är gott. Men detta nya året verkar vara mycket smakligt, då varenda en ropar just det ”ååå gott nytt ååår!!”.

Igår var vi först och lyssnade (vi satt i bak i bilen, matte å husse tittade på) GöteborgsPostens fyrverkeri vid 17-tiden. Mina människor var alldeles upprymda efteråt. Så det var nog väldigt vackert.

Väl hemma igen, fick vi godsaker hela kvällen! Jag kommer egentligen inte ihåg så mycket, minns det mest som ett långt underbart bad bland märgben! Men oj så törstig jag blev! Matte räknade ut att jag och Fox drack 3 liter vatten under kvällen! Och detta skulle ju ut också… Husse gick med oss ut. Ungefär en gång i timmen. Men plötsligt blev det lite fel, jag blev liksom superkissenödig MELLAN alla utgångar! Hallmattan ligger nu i soporna… Så kan det gå… Ut med det gamla! In med det nya! 🙂

Så vad jag förstår, så skall man nu ropa Goood Fortsättning!

Så då gör jag och Fox det unisont

GOOOOOD fooooortsättniiiiiing!

»crosslinked«

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)

2 reaktioner till “Det Goda Nya!”

 1. God fortsättning
  Drick inte för mycket då kan det gå illa.
  kram voff farrmorr

  SVAR:
  Nä, jag har förstått det nu, att dricka för mycket är inte bra. Matte varnade mig, men det hjälpte inte… Man kanske ändå måste uppleva och genomleva det själv, innan det går in liksom.

  Voff!
  Nero

 2. Godingar – vilken uuuunderbar läsning! Ni har väl bägge alltid haft svårt för måttlighet,det kommer jag alltihåg. Mina spenar har knappt hämtat sig än Nero…..
  Puss på er mina barn/ mamma M

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.