Rapport från Tosselanda

Tjena, Wilma här!

Tycker det har blivit lite bättre ordning här i Torslanda, nu när jag har varit här i några dagar. Fia dammsuger inte riktigt lika ofta. Och så har både hon och Jocke har lärt sig vart jag vill bli kliad och masserad, och när!

Idag när Fia frågade om jag ville ha lite mer att dricka, så sa hon klart och tydigt ”VATTEN”. Alla vet ju att det betyder: HOPPA NU NER I BADKARET! Så vad gör väl duktig labrador, om inte hoppar ner i badkaret? Oj, va roligt Fia tyckte det var. Jag trodde hon skulle välta av allt skratt… Men jag fick i alla fall lite att dricka när jag ändå satt vid kranen. Gott!

Sen har vi varit och fikat hos grannen Ann-Britt. Där fick jag gott att dricka och mumsiga tuggisar. Sicket bra fik!

Vi åkte bil igen idag. Jag tycker det är bara så äckligt. Sitta där bak, alldeles själv. Hur är det? Blä helt enkelt. Jag försökte säga det klart och tydligt till Fia och Jocke, att jag inte gillade det. Högt och tydligt. Ja, vi åkte alltså bil till Fias bror. Brodern var inte där. Men däremot två människovalpar och en tikmänniska. Jag hade inte riktigt tid att prata med dem. Jag måste ju kolla av området! Hann bara kolla av hälften. Sen bar det av in i bilen igen. Äntligen förstod mina Fia och Jocke, att fäller man ner mittensätet och sätter en människa i baksätet, då blir det en trevligare biltur. Så enkelt, så hunderbart! Jag kunde äntligen ligga ner och ta det lilla lugna där i bakluckan. Puh.

Vad jag har hört, så har Fox det superbra i Skåne!
Titta in på www.countrysportskennel.se
Där finns det lite bilder från senaste vattenträningen.

»crosslinked«

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)

2 reaktioner till “Rapport från Tosselanda”

 1. Hej Sofia

  Vad trevligt du berättade om en dag i Wilmas liv. Jag tror att hon får det svårt att lämna er. Det skulle åtminstonne jag haft om jag var hund.
  MVH Marita
  SVAR: Marita! Jo, jag (Wilma alltså, Fias tillägg) trivs bra här i Tosselanda. Men du vet Falkenberg är ändå Falkenberg… Och så bor ju min Astrid där! Kanske vi skall försöka få Astrid att flytta hit!?! Det tycker jag var en vovlig idé!
  Voff!
  Wilma

 2. God Morgon Wilma
  Ja, det är klart att om Astrid hade flyttat hit hade ju ett redan gott hundliv blivit helt underbart.
  God Morgon Sofia
  Va bra att Fox har det bra på kollo. Kommer ni att hälsa på honom? Trots att Fox får många nya erfarenheter så saknar han med all säkerhet er.

  SVAR: Åh, det där värmde ett längtande mattehjärta!
  Sofia

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.