Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Tjena, Wilma här!

Tycker det har blivit lite bättre ordning här i Torslanda, nu när jag har varit här i några dagar. Fia dammsuger inte riktigt lika ofta. Och så har både hon och Jocke har lärt sig vart jag vill bli kliad och masserad, och när!

Idag när Fia frågade om jag ville ha lite mer att dricka, så sa hon klart och tydigt ”VATTEN”. Alla vet ju att det betyder: HOPPA NU NER I BADKARET! Så vad gör väl duktig labrador, om inte hoppar ner i badkaret? Oj, va roligt Fia tyckte det var. Jag trodde hon skulle välta av allt skratt… Men jag fick i alla fall lite att dricka när jag ändå satt vid kranen. Gott!

Sen har vi varit och fikat hos grannen Ann-Britt. Där fick jag gott att dricka och mumsiga tuggisar. Sicket bra fik!

Vi åkte bil igen idag. Jag tycker det är bara så äckligt. Sitta där bak, alldeles själv. Hur är det? Blä helt enkelt. Jag försökte säga det klart och tydligt till Fia och Jocke, att jag inte gillade det. Högt och tydligt. Ja, vi åkte alltså bil till Fias bror. Brodern var inte där. Men däremot två människovalpar och en tikmänniska. Jag hade inte riktigt tid att prata med dem. Jag måste ju kolla av området! Hann bara kolla av hälften. Sen bar det av in i bilen igen. Äntligen förstod mina Fia och Jocke, att fäller man ner mittensätet och sätter en människa i baksätet, då blir det en trevligare biltur. Så enkelt, så hunderbart! Jag kunde äntligen ligga ner och ta det lilla lugna där i bakluckan. Puh.

Vad jag har hört, så har Fox det superbra i Skåne!
Titta in på www.countrysportskennel.se
Där finns det lite bilder från senaste vattenträningen.

»crosslinked«