Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Hej! Eller ska man skriva voff? Ja, som du förstår är jag ny på det här med att skriva doggbok. Och ”jag” är alltså Wilma! Men jag tänkte berätta lite hur jag har det nu när jag är på semester.

I söndags kom jag alltså hit till Torslanda till Jocke å Fia. Deras röda Fox är iväg på kollo och har det tydligen förträffligt.
Först får jag nog säga att jag undrade vart jag kommit. Snälla nån, det fanns ju inga kul grejor överhuvudtaget! Men om jag kisar lite, så tycker jag mig se en och annan prydnadskudde liggandes på garderoberna. Men varför där? Det är ju på golvet såna skall ligga så man kan LEKA med dem!

Så först var jag lite i chock över hur det såg ut här hemma  ang. de ickebefintliga kuddarna, men sen insåg jag att det inte fanns ett svart hårstrå i hela lägenheten! Men jag har nu fått ordning på det, och har satt mina bomärken lite varstans – golvet, väggar, mobiltelefon (japp, jag fick in ett hårsrå preics vid 3:ans knapp!) och så klart några i smörasken. Fia verkar gilla dem, för hon sparar dem i en liten apprat som hon kalla för ”tamsögan”. Där sparar hon alla mina fina hår!

Igår fick jag massage. Hur skönt var inte det?! Och som det ska vara på spa, så fick jag ett bad med lershampo. Gôtt!

Idag har vi haft besök av Fias föräldrar och syster. Hennes pappa Ralf gillar jag!
Senare på eftermiddagen fick jag åka bil en stund. Det är väl inte min favoritsysselsättning precis. Vi landade i något som heter Kungsbacka, tror det ligger åt rätt håll. Alltså åt Falkenbergshållet!
Här i Kungsbacka gick vi till ett ställe som heter Hälsa & Helhet. Där fick jag träffa en snäll människokille (Peter, Fias tillägg) som klämde och kände på mig. Sen tog han fram något som jag bara har sett på StarTrek (jo, jag tjuvkikade faktiskt på ett avsnitt en kväll). De sa att det var en laserkanon! Det låter ju livsfarligt! Men det var precis tvärtom, det var ljuvligt! En sån skön värme som spred sig i hela kroppen har jag inte kännt på länge!
Efter den här behandlingen spelade det ingen roll att vi skulle åka lite bil igen. Jag somnade som en stock där bak i luckan!

»crosslinked«