Spa

Hej! Eller ska man skriva voff? Ja, som du förstår är jag ny på det här med att skriva doggbok. Och ”jag” är alltså Wilma! Men jag tänkte berätta lite hur jag har det nu när jag är på semester.

I söndags kom jag alltså hit till Torslanda till Jocke å Fia. Deras röda Fox är iväg på kollo och har det tydligen förträffligt.
Först får jag nog säga att jag undrade vart jag kommit. Snälla nån, det fanns ju inga kul grejor överhuvudtaget! Men om jag kisar lite, så tycker jag mig se en och annan prydnadskudde liggandes på garderoberna. Men varför där? Det är ju på golvet såna skall ligga så man kan LEKA med dem!

Så först var jag lite i chock över hur det såg ut här hemma  ang. de ickebefintliga kuddarna, men sen insåg jag att det inte fanns ett svart hårstrå i hela lägenheten! Men jag har nu fått ordning på det, och har satt mina bomärken lite varstans – golvet, väggar, mobiltelefon (japp, jag fick in ett hårsrå preics vid 3:ans knapp!) och så klart några i smörasken. Fia verkar gilla dem, för hon sparar dem i en liten apprat som hon kalla för ”tamsögan”. Där sparar hon alla mina fina hår!

Igår fick jag massage. Hur skönt var inte det?! Och som det ska vara på spa, så fick jag ett bad med lershampo. Gôtt!

Idag har vi haft besök av Fias föräldrar och syster. Hennes pappa Ralf gillar jag!
Senare på eftermiddagen fick jag åka bil en stund. Det är väl inte min favoritsysselsättning precis. Vi landade i något som heter Kungsbacka, tror det ligger åt rätt håll. Alltså åt Falkenbergshållet!
Här i Kungsbacka gick vi till ett ställe som heter Hälsa & Helhet. Där fick jag träffa en snäll människokille (Peter, Fias tillägg) som klämde och kände på mig. Sen tog han fram något som jag bara har sett på StarTrek (jo, jag tjuvkikade faktiskt på ett avsnitt en kväll). De sa att det var en laserkanon! Det låter ju livsfarligt! Men det var precis tvärtom, det var ljuvligt! En sån skön värme som spred sig i hela kroppen har jag inte kännt på länge!
Efter den här behandlingen spelade det ingen roll att vi skulle åka lite bil igen. Jag somnade som en stock där bak i luckan!

»crosslinked«

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)

2 reaktioner till “Spa”

  1. Se till att få in några hårstrån i Fias behå också!
    Sånt har hunden Bosse lyckats med på andra tjejer och han har kortare hår än du Willma!
    SVAR: Aha! Det var en god idé! Tack för tipset, och slicka på Bosse från mig!
    Wilma

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.