Träning på egen tass

Idag har jag och matte gjort något vi liksom inte har gjort tidigare. Jag och matte åkte SJÄLVA, alltså UTAN husse å Fox, till en träning!

Självklart var vi många hundar, och Roffe hade ju med sin matte Lena. Och Roffes bror Röde med sin matte Lena var ju också med i samma bil. Så helt ensamma var vi ju inte. Men ändå…

Vi åkte bara en liten stund, så kom vi fram till den där staden där husses föräldrar bor (alltså min FarrMorr å FarrFarr), Varberg.

Där var den en dam som hette Birgitta Bernadotte som visade vad vi skulle göra och vad våra mattar skulle vissla för något.

Allt var mycket spännande. Så många nya hundar! Och så var det ju det här med allt det där våta som kom uppifrån… Först regnade det, sen kom det liksom skurar i själva regnet! Och sen regnade det ÄNNU mer!

Så vid lunch var det premiär för min nya morgonrock i frotté. Jaja, nu vet jag några som fnissar och tycker jag är löjlig som har morgonrock. Det är klart det inte var en MORGONrock! Det var ju faktiskt långt in på eftermiddagen. Kan ju kalla den en frottérock istället. Men åh så underbar den var! Jag blev både torr å varm på ett kick!

Matte ber om ursäkt för att det är så få bilder, men skyller på det sanslöst blöta vädret.

 

»crosslinked«

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)