Wilma har somnat in

Med stor sorg får vi meddela att vår älskade Wilma inte lever längre.

Hon blev plötsligt trött och håglös, stor om magen och ville bara sova. Vi beställde tid till veterinären, där kom de fram till Wilma troligtvis hade leversvikt. Att göra något åt det, är nästan omöjigt. I alla fall om man inte vill att hunden skall lida.

Så tyvärr fick Wilma sluta sina dagar, en vacker solig augustidag, den 12.

Vi är så otroligt tacksamma för att vi fick chansen att lära känna dig Wilma. Du var något alldeles speciellt.
Må du vila i frid.

 

Joakim. Sofia och Fox

Wilma, alldeles nybadad

»crosslinked«

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)

5 reaktioner till “Wilma har somnat in”

 1. Älskade Wilma – inte anade jag att din tid var utmätt så snart. Att du var sjukare än jag. Jag som så gärna ville att du skulle få flera år med Fox, Fia och Jocke, få vara labrador på riktigt, tillsammans med en annan labrador! Nu när jag inte orkade. Flera år blev ynka två och en halv månad. Slutet kom så fort, så jag hann inte säga farväl till dig. Men många tårar har jag fällt, när du reste och så när jag har saknat dig. Jag kommer att sakna dig länge, du underbara hund, som var så vänlig mot alla hundar och människor vi mötte. Du gav mig en hundtid utöver det vanliga, verkligen i ur och skur. Vatten var ditt naturliga element tror jag.
  Tack Wilma; och tack Fia och Jocke och Fox. Gammelmatte Astrid

 2. Vi tänker på er alla. Wilma var en sån glad tjej och säkert överlycklig som fick bo hos er sin sista tid här på jorden.

  Vi tänkter på er
  Anneli, Ulf och Djiin

 3. Hej på er!

  Beklagar verkligen förlusten av Wilma. En otroligt fin hund.
  Kramar från Kusin Annika

 4. Tack för alla fina tankar. Ja, vi hade verkligen önskat och hoppats på mer tid med Wilma. Tänk att en sån däringa lurvig liten tjej kan sätta igång så starka känslor. Wilma var något alldeles speciellt!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.