Asklunds hundliv
Vad handlar det om?

Detta är en dagbok för den Asklundska flocken.
I flocken ingår Sofia, Joakim och jaktlabradorerna Fox (han som är röd som en räv) och Nero (ja, den svarte då), den lille brune jaktcockerspanieln Hobby och nytillskottet: salukin Spiff.
Har du frågor och funderingar?
Maila då till:
info@asklunddesign.se

Kommentarer…
Doggbok per hund
Månadsvis

Månadsarkiv: april 2011

Så blev det vår. Bara sådär!

Och jag är ju liksom inte valp längre, utan nu kallas det att jag är UNGHUND. Snacka om coolt! 11 månader och Unghund! Och jag har ju faktiskt märkt det lite själv… Ta stolpar t ex. Det är ju superkul att kissa på dem! Man kan ju liksom lyfta på benet, så kommer kisset ännu högre upp! Sen tycker jag tjejer är rätt spännande också. Men jag vet inte riktigt varför… Fox har försökt att förklara för mig, men jag fattar faktiskt inte riktigt själva grejen.

Att hämta dummys är också väldigt roligt (faktiskt ännu roligare än att kissa högt!). Och det gjorde vi mycket av i påskhelgen. Då åkte vi ner till Skåne och hälsade på vänner och Fox å min mamma Mary.

Nä, nu blir det bilder tycker jag!

»crosslinked«

Idag längtade matte till IKEA. Kan tänka mig att det är ungefär som när jag å Fox längtar ut till naturen – Man bara MÅSTE dit!
Önskat och gjort. Men efter mattes ”rastning” på det stora varuhuset, åkte vi bara en liten bit. Sen var det Fox å min tur! Husse hittade ett underbart ställe. Det var så stort att om man tittade åt ena hållet så såg man inte slutet åt det andra hållet heller. Hm.. Ja du förstår vad jag menar…!
Här gjorde vi sånt som jag å matte fick lära oss på kursen senast. Det var så kul! Å vi alla fyra var riktigt duktiga.
Jag tog markeringar som var 100 meter. Fox var snäppet värre å klarade 125 meter! Säger bara wow!

När vi hoppat in i bilen märktes det tydligt att vi hade sprungit på en blöt, lerig åker! Vi doftade inte hallon precis…
Så det blev en ordentlig tvätt när vi kom hem. Det var faktiskt schampopremiär för mig!
Vi doftar inte hallon nu heller, utan mer ängsblomma 😉
Efter så mycket händelser, säger jag godnatt. Godnatt!

20110404-000853.jpg

20110404-000904.jpg

20110404-000917.jpg