Hugo har somnat in

Idag är en tung dag.
Hugo, vår älskade gule Hugo, har somnat in. Det har varit många glädjestunder, men tyvärr för många svårigheter. Den sista tiden var han aggressiv mot andra hundar och valpar. Och det på ett sätt som vi inte har kunnat hjälpa honom att bli av med.
Hugo, du har gett oss otroligt mycket fint! Tänk så mycket vi har fått uppleva med dig. Att behöva ta detta beslut, är något av det värsta vi har varit med om. Men när vi inte kunde göra mer för dig, var detta det enda riktiga, för dig.
Hoppas du finner dummys i mängder och Frolic i överflöd, dit du kommer.
Älskar dig.
Din Fia och Jocke

Hugo i sitt rätta vatten

Vattenläcka

Så skulle då jag och mina människor flytta. De flyttade in kartonger och pryttel i lägenheten. Men de stora sakerna skulle komma på lördagen.
Och så kom lördagsmorgonen. Men det blev inte riktigt som det var tänkt. För precis när vi vaknade tidigt på morgonen, så kom det plötsligt ohyggliga mängder vatten ur väggen i klädkammaren! Japp, i den nya, fina, lägenheten! Det fullständigt forsade ut! Matte å husse sprang omkring, och det gjorde jag också. Efter en timmes forsande, fick tillslut guubarna stopp på vattnet.
Nu har tre familjer fått flytta ut.
Brandkåren, byggplatschef, rörmokare, snickare, skadereglerare, försäkringsmänniskor, byggentreprenörer, sanerare. Alla har jag träffat! Alla ville hälsa på mig! Och som jag pussades! Det var en riktigt spännande vecka.
Men nu har vi alltså flyttat därifrån. Det finns inget golv i lägenheten, säger matte.
Vet inte hur glada matte å husse är, men jag är överlycklig! Nu får vi ju bo på bästa stället igen – på Landet!

Jocke å Hugo
Här lugnar jag Jocke lite, mitt i hela kaoset. Det gäller ju att hålla lugnet när det är så här stökigt

Brandmän uppifrån
Här ser ni brandmännen uppifrån. Det var i vår lägenhet själva läckan var, men lägenheten inunder fylldes snabbt med 20 cm vatten, i alla rum! Även den bredvid blev fylld…

Våningen under
Så här eländigt såg det ut i entrén hos damen inunder oss.

Men men, matte rabblar en ramsa, dag ut och dag in, som tydligen skall hjälpa:
Allt som inte dödar, det härdar