Fullt upp

Helgen har varit fullspäckad av kuligheter! Så mycket roligt så man inte hinner skriva blogg ens! Här kommer bilder med Hugos egna kommentarer.

Här ligger jag på Landet
Här ligger jag på Landet och har det gôtt. Det var lördag och husse och matte åt godis och glass hela dagen! Jag fick faktiskt smaka på en torr glasspinne en gång. Det smakade ljuvligt! Hoppas jag kan få sånt igen…

Visst har jag snygg profil?!
Visst har jag snygg profil!?!

Cool dog
Man är ju cool. Men det är inte lätt i denna värmen!

Nosen är nära
Nu vill matte ha en närbild

Nosen är ännu närmare
Och nu ville hon ha en ”ännu-närmare”-bild!

fi@ besöker Astrid, Mitzi och Suhaylas tält
På söndagen åkte vi till Tvååker och den stora hundutställningen där. Det var 3000 hundar anmälda! Så de behövde ingen mer hund där inne. Därför fick jag vara kvar i bilen. Men matte och husse var snälla och tog bilder åt mig. Här möter de Astrid, Mitzi och Suhayla i deras tält, precis vid ring 21. De skulle upp där och tävla. Vet inte vad de gör riktigt i de där ringarna. Kanske de jagar kaniner, hämtar skor och söker upp falukorv eller något annat spännande! Eller kanske inte…

Vackra Suhayla i profil
Här har ni en snygg tjej – Suhayla! Åh, jag måste få träffa dig igen! Voff!

Fika i trädgården
Efter denna varma stund i bilen (och för matte och husses del – på gräsplanen) åkte vi till husses tvillingbror Patrik, svägerskan Carolin och deras Axel. Sen kom också resten av familjen – Mamma Kerstin och pappa Conny, bror Robert, svägerska Cacki och deras Theo. Sicket kalas!

Stretching
Jag hade det skönt i skuggan av äppleträdet. Fick faktiskt lite tid för min stretching också! Nu äntligen verkar matte och husse ha förstått vad jag vill ha! De fick tips av Astrid, att hälla lite mjölk i mitt vatten (jag har nämligen druckit lite dåligt nu i värmen). Vatten med mjölk – Åh, så gott!

Glasslock
På kvällen blev det grillat, och jag fick glass på lock! Det var grejor det! Mycket godare än den där torra träpinnen jag fick i lördags. Sen var tant Carolin så snäll, jag fick glass i bytta också. Så nu vet jag hur glass smakar på riktigt!

Kloka ögon
Det var allt från mig för denna gång! Voff voff!
Hugo

När vi åkte hem, och Hugo sov, var det så här vackert på himlen!
Solnedgång

3 reaktioner till “Fullt upp”

 1. hej på er!
  Tack för i söndags. Det var skoj att ni kom och hälsade på. Kom snart igen!
  Kramar från ”tant Carolin”

  SVAR:
  Ja, det där med ”tant” var nog faktiskt mest fi@s fel. Jag frågade vad du Carolin var för något till mig Hugo!
  fi@ funderade länge men hon kom inte på något bättre än just ”tant”. Själv tycker jag det skulle passa bättre att kalla dig ”snygging”, ”läckris” eller helt enkelt ”tjejen som bjöd på glass i bytta”! 😀
  Voff!
  Hugo

 2. Vilken lyxhelg, Hugo! Och du, Suhayla är verkligen en snygg tjej. Ni passar bra ihop. Fina bilder på dig. Precis som jag verkar du vara en liten ”linslus”
  Voffelivoff från Habibi som hade besök och inte kunde åka till Tvååker.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.