Kaffe och After Eight

Första valet var Delsjön, mot Mölndal till. Men det var mängder av människor som hade kommit på samma idé som vi, och före oss!
Så vi åkte vidare till andra favvoplatsen – Rådasjön!

Hugo
Hugo

Vi hade med oss kaffe, och Jocke hade smugit ner en god överraskning – varsin After Eight!
Så vi satte oss på en gräsbeklädd klippa och tittade ut över vattnet. Där var det roddare, jolleseglarskola, änder, badande människor. Ja, sen fanns det ju även andra hundar. Det var en aning svårt att ”bara slappna av”. Hugo var på gång hela tiden. Men han satte sig i alla fall självmant, och det får vi nog allt se som en liten delseger. Han skall ju egentligen sucka också. Men det kommer väl någon dag med lite färre störningsmoment.

Hugo sitter!
Hugo sitter!

Jag hade själv svårt att sitta still, då vi såg en äcklig tant som lät sin golden retriver hoppa i sjön och jaga små andbarn!
Jag ställde mig upp och ropade till tanten att ta upp hunden och koppla den. Men tanteländet hade slagit av både öron och intelligens. När hunden till slut hade jagat klart fick hunden godis och mängder av beröm! Som om hunden hade gjort något riktigt bra!
Oj, så arg jag blev! Tyvärr var den där tanten för långt bort på en udde. Så jag kom inte åt henne. Om jag hade fått tag i henne hade hon fått veta vad ett koppel också kan användas till..!
Hoppas andbarnet överlevde utan allt för mycket traumatiska minnen.
Men solen sken och det var närmare 20° C! Härligt! Nästan så man kan börja fundera på att bada!

Hugo i motljus
Hugo i motljus

2 reaktioner till “Kaffe och After Eight”

  1. Att det finns så korkade människor. Måste ha känts väldig obehagligt. Det är tyvärr så att alla inte är lämpade att ha hund. Alla är inte så seriösa som Hugos Matte och Husse. Grannfrua

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.