Skip to content

3 Comments

 1. MorrFarr
  28 juni, 2007 @ 06:18

  Käre Hugo! Tack för din jättefina beskrivning av Midsommaren 2007! Alla dessa underbara bilder! Detta blir något för familjealbumet!

  SVAR:
  Tack själv för att jag fick vara med!

  Voff och slick!

  Hugo

 2. kerstin
  28 juni, 2007 @ 21:06

  Fina bilder från midsommarafton. Ni hade det bra som ni alltid har det. Tack för besöket, hoppas att inte Brumma fick ont i magen!!

  voffkram från varberg

  SVAR:

  Aha, den stulna och uppätna kanelkakan ja! Det är kanske därför Brumma har varit så skruttig i magen de senaste dagarna!
  Hon har inte sagt något. Ville väl verka tuff. Att hon självklart tål att äta jättemycket kaka utan att må dåligt. Men nu vet jag!
  Hon har mått apa! Hahaaa! Måste genast gå och reta henne och peta på magen!

  Voff!

  Hugo

 3. Anneli & Djiin
  29 juni, 2007 @ 08:59

  Hej Allihopa
  Tack för trevlig midsommar. Att leka och uppfostra Brumma känns bara kul. Hon är ju som jag envis och PÅ! Så det känner jag igen. Matte tackar för all god mat och trevligt sällskap.
  Matte är lite trött nu vi passar Nelliie i en vecka och hon är också som jag:-)))) Matte tycker hon är lite väl jobbig. Hos säger att hon är som jag var när jag var i samma ålder. Men det förstår jag inte? Jag tyckte inte jag var jobbig då?

  SVAR:
  Så där tror jag alla mattar och hussar säger – Åh, du var sååååå jobbiiiiiii när du var liten!
  Det är nog för att vi nu skall känna oss vuxna och duktiga. Vi själva vet ju dock att vi aldrig har varit jobbigt, bitiga eller hoppiga!
  Och tack själv för att du orkade ta med dig Anneli hit ut på Landet! Brumma hälsar att hon gärna vill att du snart kommer tillbaka!
  Och matte ropar – Tack för saften!
  Vad hon nu menar med det…?

  Voff!

  Hugo