Skip to content

3 Comments

 1. MorrMorr o MorrFarr
  29 mars, 2007 @ 11:47

  Härligt att du åter är ”vid penna” och gläder oss med dina upptåg!

  SVAR:
  Ja, du skall veta att det är svårt och komma åt datorn, när man bor med en Fia, en Jocke och så den där hoppetåssan Brumma!
  Jag skall snart göra ett nytt försök!

  Voff!

  Hugo

 2. Tessi
  1 april, 2007 @ 22:39

  Åh, så lågt att dom inte bjuder på sina mackor dina människor. Och så skall du hämta vantar och allt. Kom hem till mig vettja, så tar vi oss några mackor i köket… 🙂
  Tessi.

  SVAR:
  Ja, det är väl min lott – att vänta på mat. Det känns ibland som om det är det enda jag gör… Och så det där med vantarna då också! 😉

  Men nu har jag mycket annat att göra! Skall snart skriva ett inlägg till, då om hur vi har det på Landet!

  Hoppas vi ses snart!

  Voff!

  Hugo

 3. Rambo
  3 april, 2007 @ 13:27

  En sån pose som du ligger i gör jag också ständigt, och husse o matte fnittrar åt mig, man kan ju bli less på mindre…
  När det gäller mackor så har jag en idé, samla ihop massa hundkompisar och kom till min stad, för här ligger wasabröd-fabriken. Så galopperar vi in där o äter upp allt vi hittar!! För jag har känt när jag gått förbi utanför, att där finns mackor, i massor!!!!! Glad påsk bror!!
  Voff o slick Rambo

  SVAR:

  Oao, det var en mycket bra idé! Mackor! Mackor! Mackor! Och kanske något kanelbulle? Det är nämligen också det godaste som finns. Och annanas. Och morötter. Och nötter. Och… oj, nu puttar matte på mig. Hon tycker att jag lika väl kan skriva ”och allt som går att äta”. Jaja, hon har ju nog rätt i det ja… Jag gillar sånt som går att äta helt enkelt.

  Voff på dig bror!

  Hugo