Skip to content

4 Comments

 1. MorrMorr o MorrFarr
  7 november, 2006 @ 18:20

  Vi beundrar dej Hugo! Du bara har det!

  SVAR:

  Och ni är mina idoler!

  Voff!

  Hugo

 2. kerstin
  7 november, 2006 @ 19:35

  Hej!
  Nu har ni haft det så där härligt bra igen.
  Underbara bilder.
  voff voff från Varberg

  SVAR:
  Ja, du har så rätt så! Det var verkligen en härlig söndag! Men det var allt bra trevligt när vi träffade er en liten sekund på lördagen också!
  Men tyvärr glömde ju matte att ta bilder… Så vi får väl bara använda våra hjärnor och minnas via minnesbilderna!

  Voff!

  Hugo

 3. Tessi
  12 november, 2006 @ 15:56

  Hej Hugo och Brumma.

  Jag hörde att det va’ fest hemma hos er igår…Mina människor kom hem och var jätteglada, och sade att dom hade haft jättetrevligt. Och gott hade det varit också. Jag fick ju ett märgben som tröst, så mig gick det ingen nöd på… Idag har jag varit ute i ett stall. Min människa hälsade på en kamrat som har en stor, vit häst…och tillsammans vandrade vi fyra djur i skogen i två timmar. Nu är både jag och min matte helt slut. Det var så mycket nytt för oss båda att vi stupade i säng här under eftermiddagen. Hästar är dock trevliga djur, och jag åker nog gärna ut och vandrar med en häst i skogen igen…
  Tessi.

  SVAR:

  Va?! Har du träffat Häst? Jag såg Häst en gång. Det var superläskigt, läbbigt och skrämmande. Hoppas jag aldrig mer ser Häst igen…
  Synd att du inte var med igår. Dina människor var väldigt kul att ha här hemma. Jag och Brumma somnade som två klubbade sälar, en sekund efter att de hade gått hem. Det är ju så tröttande att voffa, stoja och äta tuggisar! Ja, du Tessi vet väl hur det är.
  Hoppas du får komma med nästa gång.

  Slicka nu på dina människor, precis som jag och Brumma gjorde igår!

  Voff

  Hugo

 4. Amanda
  23 november, 2006 @ 15:45

  Den där utflykten verka kul=)
  Jag skulle göra nåt liknande nån gång när jag skaffar hund…

  SVAR:
  Vov! Åh, kan inte du följa med oss någon gång, så får du öva på att ha hund och vi får öva på att ha amnda?! För varken jag eller Brumma har någonsin haft en sån..!

  Voff!

  Hugo