Skip to content

4 Comments

 1. kerstin
  22 oktober, 2006 @ 17:11

  Sicken härlig lördag ni har haft. Tack för lånet av mobil. Husse och matte får tillbaka den när vi ses nästa gång.
  vovv vovv kerstin

  SVAR:
  Vov Kerstin!
  Mobil…? Ahaa, var det den där goda, grå, plastleksaken du fick leka med och ta hem? Va kul att du gillade den! Jag brukar bita i den där andra husse och matte har här. Men den tror jag de kallar något annat. Det brukar i alla fall låta så här när jag biter lite i den:
  – Näääääj! Brumma har fått tag i tälläfåååånäääänn!

  Voff!

  Brumma

 2. MorrMorr o MorrFarr
  23 oktober, 2006 @ 19:12

  Jag hjälper dej med körningen i morgonbitti Hugo! De vet du. Be Matte ringa om NÄR du vill bli hämtad.

 3. Tessi
  24 oktober, 2006 @ 20:49

  Hej. Vill ni leka med mig på söndag? Det ser så otroligt härligt ut att springa i kapp. Tessi.

 4. chang..(brabant)
  1 november, 2006 @ 16:21

  Hej brumma!!Jag är din bror chang(fast egentligen heter jag brabant men min ”mamma ” tyckte inte om det namnet så hon bytte fjantigt va?)….Vad roligt du verkar ha med din ”storebror” jag har ochså stora syskon här bestående av 3 st KATTER….och dom mobbar jag dagarna i ända…fast min mamma skriker låt bli katten…men det lyssnar inte jag på det är ju så roligt att mobba katterna .Jag har en STOR lekkamrat ochså en Doberman tjej som heter Hally..vi brukar leka i skgen där vi bor det är roligt..Sedan har jag fått en ”fästmö” och så en helsvar schäfer tik som heter tessan oc bor i hjärtum i lilla edet..men vi kan inte träffas så ofta för det är ju en bit att åka från oss och dit….Hoppas du får en rolig vinte med mycket snö att springa och busa i…kramar din bror….

  SVAR:
  Hej bror! Chang var väl ett mycket flott namn! Mig kallar de ju allt möjligt – Skrutt-Tjejen, Svart-Råttan, Gulle-Luddet osv osv. Så du har klarat dig bra, tycker jag! 😉

  Kul med så många kompisar! Jag träffar några lurviga när jag är ute på promenad, men annars är det mest den gule Hugo som jag slåss med. Men det räcker å andra sidan väldigt långt!

  Hoppas det blir syskonträff snart igen. Det skulle var kul och se hur stiliga alla har hunnit bli!

  Voff!

  Brumma