Skip to content

4 Comments

 1. MorrMorr o MorrFarr
  17 februari, 2007 @ 08:42

  Borta bra men hemma bäst!

  SVAR:
  Ja, så rätt ni har MorrMorr och MorrFarr! Jag menar, hemma hos er har vi det ju också bäst!

  Voff!

  Hugo

 2. Rambo
  18 februari, 2007 @ 19:59

  Tjena brorsan!!

  Skönt o höra att du e hemma i ditt eget revir igen, det där me o va ute o resa tar på krafterna. Jag för min del måste sjunga från start till mål på bilresan, den kan ju sluta me skogspromenad.
  Som idag till exempel, jag sjöng o sjöng o sjöng o tillslut så var vi inne i skogen. Husse o matte grillade korv, jag ville äta korven men fick inte, så jag tog pinnar istället.
  Sen hjälpte jag husse och pimpla, jag tänkte dricka upp vattnet i sjön så det bara skulle va fiskar kvar. Det funka inte!
  Ha det bäst, ingen protest!!

  Voff o hej
  RAMBO

  SVAR:

  Tjena brorsan! Sicken helg du verkar ha haft! Dricka sjö, yla bil och äta pinne. Kan det bli bättre?
  Skall fråga om inte matte och husse kan ta med mig på något liknande nästa helg.

  Voff!

  Hugo

 3. Anneli & Djiin
  19 februari, 2007 @ 09:02

  Brumma får gärna komma och hälsa på igen. Vilken bustjej! Hon kunde busa med sin pappa. Han var helt slut efter en helg med Lillrumpan. Vi förstår att Hugo kan behöva ta igen sig ibland från den lilla reptilen. Men vilken spårhund hon är. Kommer att passa utmärkt för rapport och spårträning. Ni kommer att få mycket glädje av henne. Det gäller bara att ta sig igenom de två första åren sen skall ni se…

  SVAR:Åh, va skönt och höra att någon förstår mig! Vissa dagar gör denna Brumma inget annat än biter mig! Nu har jag till och med ett hål i benet… De är säkert hon som har gnagt på mig när jag sov!
  Du kan hämta henne när du vill Djiin! 😀

  Voff!

  Hugo

 4. Salukitjejerna
  25 februari, 2007 @ 14:03

  Salukitjerna tycker Fia hade fin frisyr, lite släthårig salukitjejstuk över den.
  Och så vill vi bara kommentera att vi har kommit över de där 2 åren, som påstås vara så jobbiga. Vår matte tycker vi fortfarande är lite jobbiga när vi busar, men så har matte heller inte varit så noga med dressyren!