Vi klarade det!

Idag var det då dags igen. Denna gången gick Apporteringsprovet i Vomb. Så klockan fem gick människorna och vi upp. Väl i Vomb 3 å en halv timme senare, var vi nio hundar (med människor) som ville göra detta idag.

Det var bara så kul! För denna gång var matte nästan lugn och ungefär som när vi brukar träna. Och si, då fattade jag ju vad hon menade!

Alltså, vi klarade Apporteringsprovet! Och när vi ändå var igång, så efteranmälde vi oss till det man kan anmäla sig när man har klarat provet – Working Test Öppenklass. Där var det redan 8 ekipage, så vi blev det udda paret. Men de hittade en hund till som vill gå med oss. Snällt!

Nu var ju det rätt jobbigt att först ladda och köra Apporteringsprovet. Och att sen ladda om för nästa prov; först i stekande hetta, iskallt skyfall, och sedan solsken, var lite för mycket för oss idag. Men det var kul att ha provat på det. Då kan det gå bättre nästa gång, och matte vet nu vad hon behöver jobba på. Själv var jag mycket nöjd med min insats och tänker vila mig i form till nästa prov.

Hela dagen (och ja även veckorna innan) har husse Joakim stöttat, peppat, fixat och supportat matte. Ja, hade vi inte haft honom så vet jag inte hur det hade gått. Så heja husse för en fantastisk insats som coach!

Här kommer lite bilder från dagen signerade Joakim Asklund.

PS. Tack för allt underbart stöd från alla håll å kanter! En sån känsla! 😀
//matte

Författare: Asklund

I denna blogg är det oftast jaktlabradoren Fox som skriver. Du får gärna skriva en kommentar till inläggen! Fox brukar vara en hejare på att svara :-)