7 Comments

  1. Ralf Asklund
    26 februari, 2005 @ 22:01

    ÅH! Vad gott! Tycker vi som fick ett halvt stycke provbröd! Vi åt upp allt det jättegoda brödet till lunch!
    Vi var tvugna att hoppa middagen denna dag!

  2. Kerstin mamma och svärmor
    27 februari, 2005 @ 09:35

    Snyggt Jocke ser fram emot provsmakning nästa gång vi träffas. kram mamma

  3. Pia
    2 mars, 2005 @ 14:34

    Suck, ingen kan motstå Jockes bak! När våra Italienska vänner (och deras filttofflor) har återvänt till Italien ringer vi och bjuder in oss själva en dag. Är det OK? Pia

  4. Hugo
    2 mars, 2005 @ 18:56

    Jaaa! Kom och hälsa på oss!
    Voff!
    Hugo

  5. Eva
    23 april, 2005 @ 19:57

    Hej,
    vet inte hur jag hamnade på er Doggbok, men trevligt var det. Nyfiken på er baksten, är det måttbeställd täljsten eller?? Kommer just från bakkurs med Erik Olofsson och vill nu bara igång och baka med surdeg.
    Eva

  6. Joakim
    23 april, 2005 @ 20:39

    Hej Eva,
    Det är alldeles riktigt en måttbeställd täljsten. Hoppas det går bra med surdegsbakeriet i framtiden. Berätta gärna mer om kursen! Låter väldigt spännande.

    MVH
    Joakim

  7. Joakim
    30 april, 2006 @ 14:02

    Till Erik: Lyckades radera din kommentar 🙁

    Kolla med ett stenhuggeri. En sten som är stor som ett bakplåtspapper funkar nog bra. Pris har jag ingen aning om

    /Jocke