Skip to content

5 Comments

 1. Florence
  17 april, 2005 @ 21:41

  Ja det är nog så som dom säger – det är inte lätt att lära hundar att, ja vadå? sitta eller titta :-),det är frågan??
  Ser ut att ha varit en fin dag vid Delsjön.
  Grannfrua

 2. Bella & Bianca
  18 april, 2005 @ 11:52

  Vi var också vid delsjön! Men vi var där alla människor höll till. Vi strosade längs med strandkanten. Bianca var den som var mest nyfiken på vattnet och såg lite småsugen ut!! Men den största sensationen ”som vanligt” denna söndag. Verkade vara att vi chihuahua tjejer var där! Man börjar nästan känna sig som en
  moviestar. Alla vill komma fram och prata och klappa på oss!! De flesta är ju trots allt väldigt snälla mot oss, men de vi inte vill skall klappa oss, ignorerar vi totalt!;)

  Ciao!
  Bella & Bianca

 3. Ralf Asklund
  18 april, 2005 @ 13:21

  Ser ut att vara en häärlig dag för både Matte,Husse och Hugo!
  MorrMorr

 4. Kent
  19 april, 2005 @ 15:37

  Om Hugo kan man skriva många kommentarer. Jag är imponerad av att han störtar sig i vattnet med den temperatur som nu gäller. För egen del kommer jag inte att doppa ens en tå förrän det år minst 20 grader i vattnet.
  För övrigt tycker jag att tårtan är värd en kommentar. Ralf kan vara lycklig som kan fira med en sån tårta. Och med sådana bagare som ju uppenbart är intresserade och begåvade beträffande bak och mat. Jag antar att tårtan är slut men grattis ändå!

  Hälsningar från Bohuslän
  Kent

 5. Pia
  27 april, 2005 @ 07:51

  Hugo hann före i plurret! Jag känner hur badsuget ökar med varje solstråle. Var det verkligen ingen människa som badade?
  Pia