Skip to content

5 Comments

 1. Florence
  7 februari, 2005 @ 23:30

  Va kul att du kommit igång med träningen igen. Det är säkert nyttigt både för dig och Hugo. Du tränar fysiskt och han tränar psyket med att klara sig att vara ensam några timmar.
  ”Kanelbullen” är så fin så fin.
  Grannfrua

 2. kent
  8 februari, 2005 @ 10:22

  Ni verkar vara på topp båda två! Hugo har tydligen upptäckt hur kul det är att hoppa upp på olika ställen. Och efter kommando!
  Hugo tycks få god träning och det är ju nu han är formbar. Det är ju inte lätt att lära gamla hundar att sitta. Och världen är ju full av omöjliga hundar (eller snarare hussar och mattar) som inte har lärt sina älsklingar gott hundbeteende. Men Hugo verkar vara en social begåvning i varje fall av dom fina bilderna att döma.Tycker
  Kent

 3. Caroline Engvall
  8 februari, 2005 @ 13:15

  Hej där! Jag heter Caroline Engvall och är journalist, skriver för en massa roliga tidningar, bland annat för Metro. Där håller jag just nu på med deras bröllopstema som ska publiceras den 23/3, och söker någon som gifte sig borgerligt (till ett reportage om olika typer av bröllop) som skulle vilja vara med i en liiiten intervju och berätta om det. Jag sökte på nätet och hittade din sida. 🙂 Skulle du vilja vara med i Metro och berätta om varför ni valde att gifta er borgerligt? Vore hur kul som helst! Maila gärna, så kan jag berätta mer. Varma hälsningar
  Caroline Engvall

  caroline@mixmedia.se
  http://www.carolineengvall.se

 4. Anneli
  8 februari, 2005 @ 15:13

  Hej vad bra för Hugo med alla balansövningar och koncentrationsövningar. Kul att det funkar på en 6 mån valp undrar om Djiin 19 mån klarar det?? Tveksamt om han kan koncentrera sig så länge!
  Tjing Anneli

 5. Kerstin mamma och svärmor
  8 februari, 2005 @ 19:23

  Hej kul att matte Fia har börjat träna igen.
  Jag tror att Hugo passade på att sova när matte svettades på gymmet. Grattis till husses 35år idag. kram kram