4 Comments

  1. Ralf Asklund
    18 mars, 2005 @ 08:01

    Jocke! Vad spännande! Intresserad att få veta mer om detta projekt

  2. Kaspar Weilenmann
    21 mars, 2005 @ 15:47

    Trevligt med Manitoba! Jag bakade upp en 30kg säck förra våren, har tyvärr inte köpt något sen dess. Var köper du Manitoba Cream i Göteborg?
    Jag är arbetskamrat till Per Fägersten och bakar så mycket jag hinner!
    /Kaspar

  3. Janne
    4 oktober, 2005 @ 16:01

    Hej Jocke Tack för dina inspirerande baksidor.Jag har jagat efter såna där jäsformar i Göteborg som du hade bild på men inte lyckats,var kan jag köpa såna ??

    SVAR: Hej Janne, korgarna kan man köpa från Bakers http://www.bakers.se

    MVH
    Joakim

  4. Karin
    13 februari, 2007 @ 16:33

    Oj, vilka bröd! (Såg de krackelerade!) Undrar, liksom Kaspar Weilenmann, om någon har hittat Manitoba Cream i Göteborg?

    ——————-
    SVAR:
    Finns på Martin Ohlsson storcash på ringön i Göteborg.

    MVH
    Joakim