Skip to content

8 Comments

 1. Marie o Quila
  5 juni, 2006 @ 20:21

  Det är snart full fart igen Hugo!
  Vad skönt för dig att inte behöva bli urgrundsförbannad mer.

  SVAR:
  Ja! Va härligt att du säger så Quila! Hoppas vi ses snart igen, bland dummys och fika!

  Voff!
  Hugo

 2. MorrMorr o Farr Farr
  6 juni, 2006 @ 10:09

  Kram på dej fantomen Hugo! Du skall se att allt blir bara bättre och bättre nu! ?

  SVAR:
  Ja, med hurrarop från er mina morrföräldrar, så klarar jag allt!

  Voff!

  Hugo

 3. MorrMorr o MorrFarr
  6 juni, 2006 @ 10:26

  Detta måste var ett misstag av någon! Såg nu att det faktiskt har stått ”Farrfarr” när det egentligen skall stå MorrFarr! Har det varit fel så länge?

  SVAR:
  Jo… ja… så har det nog stått den senaste tiden… Men det är väldigt lätt att slinta med tassarna på tangentbordet! Jag om någon förstår dig MorrFarr!

  Voff och slick!

  Hugo

 4. Johanna Ring
  6 juni, 2006 @ 20:55

  Hoppas att du inte blir så ilsk på andra grabbar nu =) Krya på dej !!

  Voff voff Viggo (o matte Johanna)

  SVAR:
  Tycker faktiskt de andra grabbarna inte är så läbbiga längre. Men det kan väl inte ha med mig att göra…?!
  Nä, det tror jag verkligen inte! De bara inte luktar så hemskt infernaliskt irriterande nu…

  Tack för krya-på-dig-tanken!
  Puffa på matte från mig!

  Voff!

  Hugo

 5. Emil
  7 juni, 2006 @ 09:13

  Jaha, du också! Det där gick jag igenom för länge sedan. Inte för att jag var förbannad precis, men jag hade svårt för att låta bli att vattna alla möbler inne. Fördelen är att nu får jag vara med tjejerna, Mitzi o Suhayla alltid, även när de är lite extra speciella, för det känner jag av trots allt. Konstigt! Och om du kommer hit, kan jag nog tyvärr ibland få ett återfall i att vattna möbler inne. Men det sägs att man håller sig friskare!

  SVAR:
  Jaa du Emil, nu är vi några stycken. Hur bra är inte det då?! Man mår bra, är glad, inte förbannad, kan leka med tjejer, leva länge. Detta borde varenda en göra! Skall föreslå det för husse också! Inte för att han vattnar möblerna precis… Och inte för att han är arg på killar, och leker med tjejer gör han ju mest hela dagarna tycker jag… Men ändå!

  Voff!

  Hugo

 6. Buster & Gänget!!
  10 juni, 2006 @ 21:15

  Mjaooooo…….till dig Hugo vår store gule svansviftande mailpolare…..Yamiz säger här att det där med att åka bil och så komma till ett ställe där det luktar starkt , bli sömnig och sedan så vakna upp och vara dimmig…ja rent lullig….knepig i benen och sedan en tratt-jäkel runt huvudet….nä en spark i Rôva på matte och husse…fast sedan så säger han ju att det blev lite bättre med att inte tänka på tjejer så mycket….Fast säger han han kan ändå….Mjaoooooo……

  tasssar från oss alla Ocicater och huskatten
  Mjaooo !!!

  SVAR:

  Vov alla ocicater, håriga som släta!
  Alla som jag någonsin har pratat med, har bara mått bra av att åka till det där stället. Jag föreslog faktiskt för husse att han också skulle göra det! Men han såg inte så glad ut… Skall tala med matte igen om det där…

  Puff puff och voff!

  Hugo

 7. Buster & Gänget !
  10 juni, 2006 @ 22:37

  Mjaooo…………..
  jo,det är helt sant att man mår bättre och lever längre… fast jag får hålla med om att det är svårare att hålla figuren då… nu när det liksom fattas något.
  Var hos den där personen som luktar starkt och han lyssnade på mig och Yamiz…. faktiskt ett ganska intressant ställe. Lill-tjejen som for till ett annat hem… Majooo tror det var Finland…konstigt namn på ett hem…nåja…henne tog de först sedan gaphalsen Yamiz och sist mig…matte kallade på mig och jag gick faktiskt ut själv. Han med vit rock kollade lite, klämde och så fick jag något blött i nacken och sedan skulle jag in i buren igen. Fattar nada……mjaoooo….
  matte sa att nu behövde jag inte åka dit igen på ett år…. en läskig grej hände faktiskt…. en stor sak som de förde över nacken på mig… skulle kolla chippet… vad är det ?Mjaoooo…hm…ja ja matte får väl förklara ! 🙂
  Idag har jag snffat på blommorna på min balkongträdgård, ätit lite gräslök och bara mått prima, jag är ju då i sele och koppel…men de andra gillar inte att vara där ….matte hade lagt ut en kattpuff till mig i fleece oxå…mumma..mjaooo…*
  kolla in mig i mitt eget album, kolla min svansföring….matte säger att jag ser ut som en chow chow ?…. Kan du uttala dig om det Hugo ..
  Mjaoooooooo…….

  SVAR:
  Va coolt! Är du chippad! Jag har inget chip, jag har bara ett blålila öra där det tydligen står vad jag har för ”nummer”. Vaddå nummer? Jag heter Hugo! Det vet ju alla!
  Hoppas du slipper gå till vitrocken mer!

  Nu skall jag in och kolla in din chow-chow-svans! Återkommer med domen…!

  Voff!

  Hugo

 8. Yamiz & Gänget !
  10 juni, 2006 @ 23:32

  Halloj Hugo !
  Vaddå gaphals…hmf…Buster ljuger…jag pratar alltid när det är något jag inte gillar, gillar o.s.v…ska bita honom lite senare och se till att han skärper sig….nä inget allvarligt. Buster är min allra Bästa buskompis..men som sagt även om jag gjort det du har gjort så är jag fortfarande högst i rang här hemma. Bara matte & husse som inte fattat det än…jag försöker få matte att förstå det 🙂
  Just nu har jag suttit och blåstirrat henne i nacken i 1½timme för att vi ska lägga oss, just nu välte jag balkonggallret i huvudet på henne, så hon fattar att JAG är Trött !!!
  Sedan så fattar jag inte heller var all den goda Feta maten har tagit vägen….mannen i den vita rocken sa att jag var ”Välgödd”…hmf…förnärmad ,finns inte ord för det….ursss…..men nu är alla små roliga lekkamrater borta och jag får busa med de slöa slöa gänget här hemma. Hoppas på en ny liten rolig lekkamrat !
  Mjaooo….”and over and out”……Tass Yamiz

  SVAR:
  Yamiz! Mattar och hussar har nog väldigt svårt med just detta att gå och lägga sig i tid. Det verkar ligga i deras natur, det tillhör kanske deras ras…

  Voff!

  Hugo