Skip to content

4 Comments

 1. Tessi
  26 mars, 2006 @ 22:18

  Åh HUGO, så modig du är. Tänk att åka spårvagn ner till stan, och sedan gå på ett fräckt café!!! Det är klart att Du drar allas blickar till Dig, du var förmodligen stiligast i centrum!!! Du var i alla fall väldigt stilig på ”profilbilden”… Hälsningar från en trött Tessi, som oxå har fått uppleva massor denna helg!

  SVAR:
  Jag var faktiskt lite darrig i benen ett tag där nere på stan. Men jag vande mig. Och kan mycket väl göra det igen! Kanske du vill följa med på en latte någon dag Tessi?!

  Voff!
  Hugo

 2. Florence
  26 mars, 2006 @ 22:41

  Ja du Hugo, vi har samma smak du och jag. Min favoritfärg är nämligen också röd. Som vanligt ser jag att du haft en härligt spännande helg och att åka med de tvåbenta till stan och fika måste ha varit en härlig upplevelse. Vi ses – Woff, woff – grannfrua

  SVAR:
  Ja, rött är en fin färg! Gillar du Frolic också, så har du nog lite labrador i blodet!

  Voff!
  Hugo

 3. Astrid
  27 mars, 2006 @ 08:41

  Du Hugo har det bra! Din husse och matte är nog de bästa hundpassare som finns. De aktiverar dig med många roliga saker. Mitzi o Suhayla är lite avis, springa o hämta röda grejor får de inte – så synd att inte Amundön är ”öppen” längre fram, vi borde ha kollat upp detta ställe! Till hösten kanske du kan springa och hämta jättemånga små röda grejor, sånt som blir lingonsylt?

  SVAR:
  Matte tyckte detta med att jag skall hämta lingonsyltsgrejor, var en strålande idé! Så till hösten planerar hon att jag skall bli LBFC! (Lingon Berry Fetching Champion)
  Men jag hoppas att jag får träffa Mitzi och Suhayla innan dess! Kanske en vårpromenad?! 😉

  Voff!

  Hugo

 4. Astrid
  28 mars, 2006 @ 08:19

  Vårpromenad? Idag får man simma!
  Men det låter härligt med vårpromenad. Kanske utmed stranden?
  Med avslutande glassätning!