Skip to content

4 Comments

 1. Mitzi
  17 januari, 2006 @ 22:51

  Har hört att det finns en sådan ”slurp”-maskin som heter Hoover. Det tyckte matte att jag skulle kallas i min ungdom. Allt försvann nämligen, 33 kulspetspennor, glasögon, trätofflor, en fåtölj, en kökssoffa, fönsterbräden, nattduksbordet, och säkert något mer som jag glömt nu. Fast häromdagen kunde jag inte låta bli, matte var långsam att få ut Julen, så jag hjälpte till med lite julgransplundring…..bar bara in det i sängen.
  Suhayla däremot, hon kan hon fortfarande, men så har hon ju inte fyllt 2 år ännu. Sådana är vi, salukisar! :-)) De där metallormarna, fy vad de ser läskiga ut!

  SVAR:
  Va snäll du är som hjälper din matte med julutskjussandet! Jag gillar tomeluvan som skelettet Benjamin har haft över julen så mycket, att jag hämtar den varje gång matte lägger ner den i julkassen. Kan liksom bara inte låta bli…!
  Skall tänka på dig nästa gång jag hämtar den!

  Puffa lite på din matte från mig ikväll!

  Voff!
  Hugo

 2. Ralf Asklund
  18 januari, 2006 @ 07:22

  Sicken fräckis du är Hugo!
  Du har åkt spårvagn (den heter så) och vi har inte haft en aning om detta? Något kunde du väl berättat!

  SVAR:
  Ahaa, spårvagn! Tack, då vet jag!
  Och någon nyhet måste väl även du MorrFar få läsa här på Doggboken!?!

  Voff och puff puff!
  Hugo

 3. Habibi
  18 januari, 2006 @ 12:01

  Den spåvannen nr 5 åkte matte med varje dag fram-och tillbaka från skolan. Hon blev glad när hon såg att det var just den vagnen du åkte med.
  Annars har min storebror Jashi åkt rulltrappa i Stockholms tunnelbana. Det var ingenting, tyckte han. Det skulle nog inte jag ge mig på förståss.
  Habibi

  SVAR:

  Oao! Har han åkt rulltrappa! Det har jag inte provat. Än! För vad vet man…
  Jag åker gärna i en sån, men jag undrar om matte vågar! Men nu när det gick så bra med den där spårvagnen (som MorrFar lärde mig att det heter) så kanske vi vågar ge oss ut på nya äventyr!

  Puffa på matte Eva från mig!

  Voff!

  Hugo

 4. kerstin
  18 januari, 2006 @ 21:00

  Äntligen Hugo!
  Om du visste vad vi har väntat, du gör så mycket kul. jag har bara åkt spårvagn en gång så nu leder du. Kramvoff från oss i Varberg genom Kerstin