Skip to content

6 Comments

 1. MorrMorr o MorrFarr
  23 november, 2006 @ 18:48

  Gosekram på dej söta rara Hugo! Du är vår idol!

  SVAR:
  Åh, mina bästa morrföräldar! Tack för att ni skjutsade mig och matte till det där stället där de pillar mig i tanden! Hemskt ställe, men jag slapp ju i alla fall att promenera dit!

  Voff!

  Hugo

 2. Anonym
  23 november, 2006 @ 21:38

  Hej Hugo!!

  Jag heter Rambo (egentligen Minnows bergamot) och du är min brorsa!!!
  Jättehäftigt att du har en egen hemsida, önskar jag hade en själv, men matte o husse är inga datasnillen. Jag bor i Filipstad i Värmland. var bor du?
  Är du som jag och älskar korv och leverpastej, eller egentligen allt som går att äta. farmor säger ibland att jag är en vandrande soptunna..
  Ha det bra!
  Puss Rambo

  SVAR:
  Oao! Min riktiga bror! Liksom, på riktigt, riktigt! Ingen halv, utan helbror!
  Hur har du det hos dina människor?! Är de snälla mot dig?! Hoppas det! Annars får du säga att din bror Hugo (ja, som egentligen heter Minnows Carlton!) kommer och biter dem i tassarna! Eller ”fötter” kallar väl människorna ofta de där rosa grejorna som de går på…
  Men det kan ta en stund att ta sig hem till dig… Jag och min ”låtstassyster” Brumma (en schäfertjej på 5 månader) bor i Göteborg! Kanske mina människor kan skjutsa mig i bilen…
  Och det är helt klart att vi är bröder – jag gillar också korv och leverpastej! Å grisknorrar, å märgben, å morötter, å gurka, å Frolic, å mjukost, å knäckebröd, å äppelskrottar, å ja, det mesta faktiskt! Men det finns två saker som är riktigt läbbiga – selleri och lime! Fy bubblan va äckligt! Men annars tycker jag allt är gott! Ta bara en sån grej som apelsin! Mums! Och smälta glassar på asfalten! Yammi!
  Va hungrig jag blev nu! Måste iväg och nosa fram ett tuggben!

  Voff!

  Hugo

 3. Rambo
  25 november, 2006 @ 22:50

  Tjena brorsan!!
  Läget i storstan då?
  Ja e lite avis på dig, jag o matte ville att ja skulle få en vovve kompis. Men de fick ja inte för husse, utan ja fick en katt istället. Hon e ganska okej, ibland. Hon heter solveig, o hennes största hobby e egentligen o nafsa mig i bakbenen när matte o husse säger de där dumma ordet ”plats”. hon tror att plats betyder att man biter mig i bakbenen. Hon fattar ju ingenting ibland, men hon har väldigt god mat!
  Ha de bäst brorsan!!
  Rambo

 4. kerstin
  28 november, 2006 @ 20:44

  Hoppas att du mår bra nu och kan busa med Brumma och även dom tvåbenta.
  kramvoff från varberg

 5. Leah&Elis
  18 december, 2006 @ 21:34

  God Jul på er! Hoppas ni får många ben julklapp! Kram från Leah och Elis

 6. Tessi
  18 december, 2006 @ 23:43

  Tack Hugo och Brumma för en trevlig vandring i skogen. DET var julafton för mig!!! TESSI