Skip to content

5 Comments

 1. Johanna Ring
  12 mars, 2006 @ 22:45

  Hej på er! Ni verkar ha haft en trevlig och aktiv helg! Själv är jag hundvakt åt två härliga labbar, så min helg har varit väldans aktiv den med, med en hel massa pulsande i snön! Heja på med Dummysarna, du gör ju ett kanonjobb =)// Johanna och Danne med fyrfotingarna Soffi och Greta

  SVAR:
  Vov Johanna!
  Va kul att du har fått ha lite labradorkänning i helgen.

  Matte och husse säger att de inte kan leva utan mig. Så glöm inte att lämna tillbaka Soffi och Greta till sina människor!

  Voff!
  Hugo

 2. Tessi
  12 mars, 2006 @ 22:58

  Hugo. Shit, jag blir aldrig bra på bild. Jag ser liksom irriterad ut, och dessutom ser det ut som om jag har gråa hår i min nos. Du är nog mer van att posera framför den där fyrkantiga lådan. Nåväl, det var trevligt att ni kom förbi och hälsade på oss. Jag somnade direkt när ni hade gått, glad och lycklig över att jag har så trevliga och väluppfostrade vänner (som inte springer ut på gatan och attackerar främlingar…)!!! Hoppas att vi ses snart igen! TESSI.

  SVAR:
  Kanske får du ta och blonda ner din fina svarta päls… Eller så får du se till att ljuset faller rätt på dig nästa gång! Vi får helt enkelt utbilda våra fotograferande människor! För du är ju hur snygg som helst!
  Och vilken fart du hade efter den där gatutanten! Helt rätt! Såna däringa tanter skall inte gå runt och gå så där! Det är ju DIN gata!
  Det där får jag öva på…

  Voff!
  Hugo

 3. Robert "HusseBror" Svensson
  13 mars, 2006 @ 09:58

  Härligt att se dig ute Hugo. Hoppas vi kan träffas snart och ta en fika. Theo skulle verkligen vilja kasta den där röda saken till dig. Han tittar på ditt kort varje dag och pekar på dig. Hoppas vi syns snart.
  Kram Fam Svensson

  SVAR:
  Ja, jag vill också träffas! Tänk om ni också kunde vara med i skogen en sån där vacker dag.
  Theo och jag kunde äta Frolic, medan ni andra kunde äta kanelbullar. Det skulle vara mysigt!

  Voff!
  Hugo

 4. Johanna Ring
  14 mars, 2006 @ 14:49

  Jag lovar att lämna tillbaka dem! Soffi är tiken som vi ska få valp ifrån och det verkar som om hon löper nu… *håller tummarna kanonhårt*
  Ha det kanon!

  SVAR:
  Nu blir jag nyfiken! Vem skall bli den lyckliga fadern? Vilken kennel? Berätta!

  Voff!
  Hugo

 5. Johanna Ring
  14 mars, 2006 @ 15:54

  hehe! kenneln är Seabirds kennel och fadern är inte helt klart än vad jag har fattat!

  Kram Johanna

  SVAR:
  Vov!
  Åh, kennel Sjöpippisarna! Det kommer att bli finfina bäbbar!
  Jag tassade in på deras hemsida! Cool tjej Soffi ser ut att vara! Och så fick hon ju väldigt bra omdöme på jaktprovet. Undra om det är ett sådant jaktprov mina tvåbeningar säger att jag skall vara med på till sommaren… Låter ju supersvårt!

  Voff!
  Hugo