Skip to content

5 Comments

 1. Astrid
  3 april, 2006 @ 08:10

  Det här var en helg som heter suga!
  Heter den blå möjligen Hoover? Vi skulle också behöva en sådan ny familjemedlem. Någon som klarar en massa grus och pinna och annat!
  Vi är fulla av beundran över helgreportaget!Ett gott hundliv. Vi har varit ute och travat på småvägarna nu när snön var borta. 9 rådjur och en hare och en och annan råka kunde observeras. Och en kanin som sprang framför nosen på Emil som blev väldigt förvånad. Suhyala och Mitzi som var kopplade var hysteriska för de fattade inte varför Emil inte löpte efter den, han som hade chansen! Han hade inget koppel, nämligen.

 2. Ralf Asklund
  3 april, 2006 @ 09:03

  Hugo!Du har vår fulla beundran!
  Kråkfångare,Frrrrrolic-tjuv och dessutom få beröm och bli borstad!
  Hur bär du dig åt?

 3. Tessi
  3 april, 2006 @ 22:09

  HUGO! Nä nu dööör jag. Har du fått hämta KRÅKOR!!! Det måste ha varit jättekul! Och hur kändes det att ta dessa varelser i munnen… Jag kan ju bara gissa! F…jädrigt – alltså fjädrigt menar jag, om du nu trodde nåt annat… hihi.
  Nåväl, jag beundrar ditt mod också vad gäller att ta egna initiativ! Jag skulle ALDRIG våga gå lös på husses eller mattes ryggsäck…
  Du var väl värd Frrrrolicarna som kom fram till slut…

 4. kerstin
  4 april, 2006 @ 18:43

  Hugo vila ordentligt i veckan så du orkar åka till Varberg på fredag. ha det gott spar lite på frolicen.
  Kerstin

 5. Habibi
  8 april, 2006 @ 12:10

  Vilken fin ny kompis du har fått. Lyckliga du. Frolic är gott du!!!! Matte gömmer sådan högst uppe i ett skåp. Jag är så duktig på att hoppa upp överallt.
  När jag såg paketet med dammsugaren trodde jag först att det var en Saluki. Fast dem brukar man ju inte packa in he he