5 Comments

  1. Anonym
    19 mars, 2005 @ 17:32

    Hej! Det blir säkert gott som långfredagsbröd!!
    Kram mamma

  2. Florence
    19 mars, 2005 @ 18:34

    Det ser otroligt gott ut, Du är en baddare på att baka. En del människor får gåvan en del inte. Hur som helst smaklig spis. Kram Grannfrua

  3. Ralf Asklund
    19 mars, 2005 @ 18:46

    Du fantasternas man! Otroligt! Att bara kunna ”hitta” alla dessa finesser!
    Påsken närmar sig ju med stormsteg och DÅ skulle det ju passa fint med ”Jocke-spec.-bröd! ?

  4. Ulrika
    22 april, 2006 @ 16:52

    Hej

    Din sida kom upp när jag sökte på jäskorgar. jag är själv intresserad av bakning efter att ha läst Bröd av Jan Hedh. Vilken storlek på jäskorgar använder du?
    Vet inte vilka som är mest användbara.

    Svar:
    Hej Ulrika

    Jag använder jäskorgarna som är till för 750 gram deg. Tycker de är lagom stora, man får plats med 2 st bröd i en vanlig ugn. Har även runda plastformar för 500 gram deg. Använder inte de lika ofta dock. De i trä tycker jag är betydligt bättre och lättare att jobba med.

    MVH
    Joakim

  5. Pia engström
    11 maj, 2006 @ 10:38

    Suuuuper snygga! Så där såg inte mitt senaste försök till valnötsbröd ut. Det berodde nog inte endast på jäskorgarna. Talang ´kanske…..
    Kramar Pia